صفحه 306 از 4119 نخستنخست ... 2062562963043053063073083163564068061306 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 3,051 به 3,060 از 41186

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    چرا اینجوری میکنین آخه
    هر کس میاد نظرشو میگه میره
    یکی خوشش میاد ، یکی نمیاد
    حالا هی نقل بگیرین از هم و نظرتونو دیکته کنین به هم !!!
    احسان عالی بود من الکی به به چهچه نمیکنم ولی ملودی و وکال محشره منو برد به سال های دور

فعال
    اگه سرگردونی حالمو میدونی

3. کاربر مقابل از Farbod-7 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    انتظار بیشتر بود....اما اینم نمیشه منکر شد که صدای شادمهر فوق العاده ست حالا هرچی بخونه...
    با اینکه ایرانی کم گوش میدم اما شادمهر نمیشه گوش نداد...

کاربر جدید
    بعد مدت ها یه آهنگ دلنشین از شادمهر شنیدیم !

6. کاربر مقابل از keylight عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    آهنگ عالیه خوراکه ماشینه ..

8. کاربر مقابل از salto عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

ehsan1361
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod-7 نمایش پست ها
    احسان عالی بود من الکی به به چهچه نمیکنم ولی ملودی و وکال محشره منو برد به سال های دور
    فربد جان ببین موسیقی کاملاّ سلیقه ایه . منم از کارهای الکترونیک زیاد خوشم نمیاد ! نظر شما کاملاّ محترم
    اگه میبینی منم اومدم نظرمو گفتم هیچ قصد و غرضی نداشتم . از سال 77 دارم شادمهر گوش میدم و خاطرات زیادی هم از شادمهر دارم . حالا این کارش به نظر من خوب نبود و نظرم این بود که نباید میخوند !!! در مورد بقیه خواننده ها هم همینطوریه . مثلاّ سیاوش قمیشی که با آهنگاش زندگی کردم ولی این چند تا سینگل جدیدش اصلاّ خوب نبود و اومدم گفتم . منظور من اینه که نباید از روی تعصب نظر بدیم و ...

فعال
    من نمیدونم چرا هی میخوایم نظر بهم غالب کنیم
    خوب یه سریا مثه من خوششون اومده یه سریا خوششون نیومده یه سریام هستن از سر سوزش کامنت میزارن که مشخصه!
    اقاجون خوشت نیومده درست قبوله...باز میاد مگه..از وقتی اهنگ اومده یه سریا هی میاد میگن فلان بوده بیسار بوده
    حالا نگاه کنی طرف طی این 1 سال این طرفام نیومده بوده
    هر چی بود اومد باز خوردش به مرور نشون داده میشه
    به قول دوستمون انتقاد خیلی خوبه ولی تخریب از سر سوزش که یه سریا انجام میدن

11. 2 کاربر مقابل از .MASOUD. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

ehsan1361
    Guest
    نمیخوایم یاد بگیریم به نظر هم احترام بزاریم ایرانی جماعت همین بوده و هست و خواهد بود

نیمه فعال
    نگاهی کوتاه به معروف:

متفاوت بودن ، راز موفقيت و "حفظ" موفقيت توي بلبشو ي پاپ ايرانه.
    و شادمهر كسي هست كه بيماري وسواس عدم خود تكراري داره و به همين دليل بعد از 15 سال هنوز جز صدر نشينان اين شبه ِ صنعت موسيقي پاپ در كشور ماست.
    راحت ترين كار ممكن براي شادمهر همون چيزيه كه همه ازش ميخوان يعني تكرار خودش! ولي شادمهر خودش رو به چالش ميكشه حالا ميخواد مخاطب خوشش بياد يا پس بزنه.
    و جالب اينجاست اكثرا بعد از مدتي همين كارهاي جديد به خاطرات قبلي سنجاق ميشه و موقع انتشار اثر بعدي همه ميگن مثل قبلي بخون! به نقل از خانوم مونابرزویی شادمهر به دنبال مخاطب نمیره و این مخاطب هست که شادمهرو دنبال میکنه!!!

#معروف با اين كه انتقاد بهش وارده موسيقي مدرن و خلاقانه اي داره.
    ملودي متفاوت به همراه تحرير هاي نو و بكري كه ميزنه هم كار رو شنيدني تر كرده.
    قطعا خيلي از موزيسن هاي پاپ ايران روي موجي كه اين آهنگ ايجاد ميكنه سوار ميشن.(همون جوري كه روي كارهاي قبلي شادمهر اين اتفاق افتاد)
    آشنايي شادمهر با آرون يكي از بهترين اتفاقات موسيقي ما ميتونه بشه/ آرون مكمل خوبي براي وجه هاي متفاوت آهنگسازي شادمهر در سبك هاي مدرن هست.

از لحن شادمهر هم بگذريم كه توي بيان اين قسمت ها (تو كه ميدونستــــي!!!) و (ديگه صبـــــــــر نميكنم) و (چند نفر شكل توئن) غوغــــــــــــــــــــــ ـــــا كرده.

ميكس كار فكر شده است ولي به نظر من ضعيفه يعني در مواجه با مخاطبي كه گوشش آشنا به اين نوع ميكس نيست مشكل ايجاد ميكنه.
    البته توصيه ميكنم حتما آهنگ رو با كيفيت 320 اصلي گوش كنيد چون با كيفيت آهنگ ويدئو تفاوت داره.

برگ برنده ي اين كار ترجيع بنده مناسبش ِ(نسبت به فضاي آهنگ) كه به نظرم خيلي گل ميكنه.

موزيك ويدئو يك شاهكار به تمام معناست در ماركت ايراني(حالا بعدا مفصل راجع بهش ميگم) و فينال خاص قضيه هم كه ديگه تير خلاص ميزنه به دل هواداراي شادمهر

#معروف چندين پله از حالم عوض ميشه و رابطه جلوتر و بهتره و يادمون نره اين دو كاري كه گفتم جز هيت هاي سال انتشارشون بودن.

#معروف پيش درامد خوب براي آلبوميه كه در راهه... يك كارِ متفاوت در سبك پاپ كه ميتونه خوراك جوونايي با انواع سلیقه ها باشه.

دوستاني هم كه تو مسافر-دهاتي-تقدير-انتخاب موندن ميتونن با پلي كردن اون آلبومها نياز خودشون رو برطرف كنن / واپس گرا ها هيچ موقع همسفر خوبي براي شادمهر نبودن و نيستن

ضمنا: ماشين خور ِ اين آهنگ بسيار ملس و دلچسب و دلرباست: توصيه ميشه !

14. 2 کاربر مقابل از Mehran7 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    یعنی اگه شادمهر نباشه موسیقی پاپمون کلا تعظیله بخدا !

صفحه 306 از 4119 نخستنخست ... 2062562963043053063073083163564068061306 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع