پیمان موزیک ویدیوش هم زیباست [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشم مثل همون دیزر باید باشه ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این لینک ربات دانلودره start bot رو که زدی لینک آهنگ مورد نظرت را از قسمت سه نقطه که جلوی هر آهنگ هست و بین گزینه ها share کپی میکنی بعد میای تو ربات پیست میکنی اونجا بعدشم چهار تا کانال هست که باید جوین بشی و دنالشون کنی تا بهت اجازه استفاده از ربات را بده از آخر هم آهنگ را برات اورد Save میکنی به همین سادگی
مگه دانلود از Deezer همین مدلی نیست؟
خخخخ الان که مثل شوخیه تو پوست کلفت تر از این حرفایی که با چند تا شوخی کوچیک تحت فشار قرار بگیری آستانه تحملت خیلی بیشتر از اینا بوده قبلا
این دو تا آخری که تابستون و بهار اومده را نشنیدم ولی چند تای قبلش خوب نبودن. این راشا تقی پور هم که باهاش چند تا تنظیم داره مالی نبوده هیچ موقع
واقعا؟ یعنی همون زمان از آلبوم اعجاز گوگوش هم بهتره؟
من یک مقداری حافظم این یکی دو ساله ضعیف شده دقیق جزییات اون روزا را یادم نمیاد ولی خوب کاری کردی گاهی وقتا باید همین طور که میگی برای آروم تر شدن جو از اون محیط دور شد و دوباره بعد مدتی برگشت که تو به درستی انجامش دادی ...
تا حدودی... خودم بین خواننده های خانم هم سند و سالش هنگامه را بیشتر دوست دارم صداش به سلیقه ام نزدیک تره تا هلن
سعید را صدا بزنیم ازش بپرسیم ببینیم اونم همین نظر را داره یا نه !
بابا یکم از سند و سالشون خجالت بکشن مثلا هر کدوم کلی بچه و نووه دارن و البته زن![]()
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)