چرا؟ :|
هر دو جا یه سری خوبی دارن اما ادم تو مملکت خودش باشه بهتره شما فکر کن الان یه البوم مجاز پخش کنه چه فروشی داره؟
امروز هم اخبار ساعت 19 و هم 20:30 اسم شادمهر اورد
وزیر ارشاد در خصوص شایعات بازگشت شادمهر عقیلی به کشور و بازیگری و خوانندگی او به خبرنگار باشگاه خبرنگاران پاسخ داد: در واقع سوابق شادمهر عقیلی باید بررسی شود و اینکه چه کارهایی انجام داده و در این جا چه فعالیتهایی میکند.ضمن اینکه سیاست ما این نیست که به خاطر گذشته یک نفر تا ابد او را از فعالیت محروم کنیم. باید دید که او در ایران چگونه فعالیت خواهد کرد.
این مرتیکه عسکری و بی باک و غیره باید خفه خون بگیرن اگه "عالیجناب پاپ" بخواد برگرده
چو تخته پاره بر موج رها رها رها من
کسی از دوستان آدرس اینستاگرام هومن عقیلی رو داره من هر چه گشتم پیداش نکردم.
صبح تلویزیون کانال 1 اسمش رو گفت
خبرش رو هم خوند :|
اگه با چشم خودم نمیدیدم باور نمیکردم!!
چه شایعه ای شد! الکی الکی تا تلویزیون هم پیش رفت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 14 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 14 مهمان ها)