حتماً کتگوری باید سندوسال باشه ...؟
دشمنی که شادمهر داره برنامه ریزی شده و هدفمند حمله میکنه حاشیه درست میکنه ... شادمهر اگه خوشش میومد جواب میداد ...
هر چی بزرگتر بهتر ...؟مگه میخوای کارخونه شیر و لبنیات بزنی ...
من تو اون شیش هفت سال که کار کردم به اندازه بیست سال تجربه کسب کردم ... خوبیش اینه بچه هام لازم نیست الکی برن کلاس وقت تلف کنن ... ولی خب علاقه هم نداشتم به موسیقی ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیام شمس یه آهنگ هم بعدش با منصور کار کرده بود ... کلاً فضاهای این شکلی کار کرده ...
گفتم قالب سایت اینجوریه مجبور شده انجمن رو برگردونه اینم نتیجش ...نزه انجمن رو کلاً حذف کنه صلوات ...
تا انجمن حذف نشده پیرزن های جدید رو بزاریم ...
و اینبار دلارام 63 ساله ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه انصافا راست میگی مثل کتگوری سایت های خاک بر سری انواع اقسام تنوع را در دسته های مختلف دارن
سیاست شادمهر از همون ابتدای فعالیتش این بود که به این تحرکات جواب نده... از یک طرف هم که 17 ساله مصاحبه نکرده و ...
دهنت خب باید کارایی مفید داشته باشن
یعنی نمیزاری بچه هات برن کلاس موسیقی؟ پس حق انتخاب خودشون چی میشه؟ بعدم فعالیت تفریحی به فعالیت حرفه ای چه ربطی داره؟!! اولین باره میبینم یک نفر موسیقی کار کردن را وقت تلف کردن تلقی میکنهتو علاقه ای نداری به موسیقی به بچه ها چه ربطی داره؟؟
به اسم یادم نبود.. شنیدم همون موقع از آلبوم شناسنامه ست که مال سال 90 عه... در ضمن بیشتر ترکا تنظیماش با پیام شمس بود ...
منصور انقدر پر کار بوده نصف بیشتر کاراش را تو این چند ساله زورم اومده گوش کنم...![]()
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)