نوشته اصلی توسط ebi2014 وطن پرنده ی پر در خون وطن شکفته گل در خون وطن فلات شهید و شب وطن پا تا به سر خون وطن ترانه ی زندانی داریوش - وطن طرز نگاهت اون صورت ماهت چشمای نازت دل عاشق نوازت امید - طرز نگاهت
Sepas
نوشته اصلی توسط Allaxa طرز نگاهت اون صورت ماهت چشمای نازت دل عاشق نوازت امید - طرز نگاهت شب من شب من شب نمیشه اگه تو یارم نباشی توی آسمون عشق تو تک ستاره م نباشی لیلافروهر - شب من
نوشته اصلی توسط Hadi شب من شب من شب نمیشه اگه تو یارم نباشی توی آسمون عشق تو تک ستاره م نباشی لیلافروهر - شب من گل عشق و از نگاهت مثل یک ستاره چیدم اومدی از پشت ابرا از تو قصه و کتابم امید - گل رویایی
نوشته اصلی توسط ebi2014 گل عشق و از نگاهت مثل یک ستاره چیدم اومدی از پشت ابرا از تو قصه و کتابم امید - گل رویایی ثانیه ثانیه صدات حس آروم نفسات مثل اولین باره نمیذاره که دیوونه نباشم میرسم از تو به خودم شکل لبخند تو شدم بیقراره این عشقو پریشونیو دیوونگیاشم احسان خواجه امیری - ثانیه
نوشته اصلی توسط Hadi ثانیه ثانیه صدات حس آروم نفسات مثل اولین باره نمیذاره که دیوونه نباشم میرسم از تو به خودم شکل لبخند تو شدم بیقراره این عشقو پریشونیو دیوونگیاشم احسان خواجه امیری - ثانیه آن دوست که من دارم وان یار که من دانم شیرین دهنی دارد دور از لب و دندانم محسن چاوشی _ پریشان
نوشته اصلی توسط HADIS آن دوست که من دارم وان یار که من دانم شیرین دهنی دارد دور از لب و دندانم محسن چاوشی _ پریشان رویا فقط تو بودی با من مهربون جای تو بین ابراست عرش آسمون رویا دلم میگیره وقتی تو نیستی بیا واسه همیشه کنارم بمون اندی - رویا
نوشته اصلی توسط Hadi رویا فقط تو بودی با من مهربون جای تو بین ابراست عرش آسمون رویا دلم میگیره وقتی تو نیستی بیا واسه همیشه کنارم بمون اندی - رویا نه نرو تنهام نذار من عاشقتم دیوونه وار نه نه نرو تنهام نذار من عاشقتم دیوونه وار سیروان خسروی _ نه نرو
نوشته اصلی توسط HADIS نه نرو تنهام نذار من عاشقتم دیوونه وار نه نه نرو تنهام نذار من عاشقتم دیوونه وار سیروان خسروی _ نه نرو شقایق اینجا من خیلی غریبم آخه اینجا کسی عاشق نمی شه عزای عشق غصه ش جنس کوهه دل ویرون من از جنس شیشه داریوش - شقایق
نوشته اصلی توسط ebi2014 شقایق اینجا من خیلی غریبم آخه اینجا کسی عاشق نمی شه عزای عشق غصه ش جنس کوهه دل ویرون من از جنس شیشه داریوش - شقایق عشق چیز عجیبیه جدا تا ابد تو دلت نمی میره هم بهت حس زندگی میده هم ازت زندگیتو میگیره کامران هومن - عشق چیز عجیبیه جدا
نوشته اصلی توسط Allaxa عشق چیز عجیبیه جدا تا ابد تو دلت نمی میره هم بهت حس زندگی میده هم ازت زندگیتو میگیره کامران هومن - عشق چیز عجیبیه جدا قلب تو قلب پرنده پوستت اما پوست شیر زندون تن و رها کن ای پرنده پر بگیر ابی - پوست شیر
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن