ممنون از این آلبوم های عالی
اگه امکانش هست آلبوم کنعان از کریستوف رضاعی لطف کنید بذارید
مرسی
ممنون از این آلبوم های عالی
اگه امکانش هست آلبوم کنعان از کریستوف رضاعی لطف کنید بذارید
مرسی
آلبومای استاد روحانی عالی تشکر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
البوم تهران 11 از رامین بهنا رو بذار تا چند روز دیگه چندتا البوم کمیاب میذارم
سلام..لطفا آلبوم های سریال هزار دستان-موسیقی فیلم حسین علیزاده-صدای سکوت پویا نیک پور در حد امکان قرار بدید...سپاس بی کران از شما
سلام.اگر امکان دارد آلبوم زنده در یاد را با کیفیت 320 قرار دهید ممنون بی صبرانه منتظریم
سلام خسته نباشید بابت این تاپیک زیبا خواهشا خواهشا خواهشا خواهشا آلبوم زیباااااای کنعان اثر کریستوف رضاعی هم بزارید
Mercedes - Babak Bayat
Mp3 320
uploadboy
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط johnny : 11-02-2016 در ساعت 04:15 PM
موسیقی متن فیلم به یاد ماندنی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] کاری از [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای دانلود بر روی لینک زیر کلیک کنید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توجه: این البوم ریپ سی دی و با کیفیت 192 هست و خودم ریپ کردم من تا شش ماه پیش به دلیل زیاد بودن البومها بیشترشون رو 192 ریپ میکردم ولی الان دارم پاک میکنم و به فرمیت M4A ریپ میکنم اونم 320 این البوم هم در نوبت هست در مورد سایت اپلود هم بگم به دلیل پاک کردن فایل بعد از یک ماه توسط اپلود بوی من اینجا اپلود کردم ولی بقیه البومها در اپلود بوی هست من وعده و وعید نمیدم این تاپک رو خیلی دوست دارم دعا کنید اوقات فراغتم زیاد بشه تا منم بتونم مثبه بقیه البوم بذارم
ویرایش توسط abdola9060 : 11-06-2016 در ساعت 01:56 AM دلیل: تغییرلینک کاور
آلبوم خیلی زیباییست.
Genre:
Dark Folk/Ambient
![]()
آلبوم خاطرات 1 از فیروز ویسانلو با کیفیت 320
CD Rip
برای دانلود بر روی لینک زیر کلیک کنید
می خواستم کاور این البوم و البوم قبلی رو در قسمت کاورها بذارم که بسته هست حالا تا نوبت بعدی
منتظر ورژن دوم البوم و البومهای بیشتر باشید
1366saeid, 1372, alitak, bijan1362, EDMONDO, hassan180, hojjatmc, Instrumental, mehdi777, mohammadadim, mubaso, omidmale, omiiiid, Resul, SAB3R, Saber, saman1, sarvestaan2, sediqeh1990, solas, SouRena!, topoliashegh, USA, v-p
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)