نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6

موضوع: لطفا کمک کنید.گوشی هواوی فایو ایکس

نیمه فعال

لطفا کمک کنید.گوشی هواوی فایو ایکس

بچه ها یه مدل گوشی هواوی فایو ایکس هست میخوام بخرم کارایی هاش با قیمتش خیلی مناسب ارزش داره بخرم یا نه.کسی از دوستان این مدل گوشیو داره؟

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط AMIR HOSEIN نمایش پست ها
    بچه ها یه مدل گوشی هواوی فایو ایکس هست میخوام بخرم کارایی هاش با قیمتش خیلی مناسب ارزش داره بخرم یا نه.کسی از دوستان این مدل گوشیو داره؟

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    پیشنهاد میکنم اصلا" سمت هواوی نری. هووای رابط کاربری خیلی بدی داره دور تمومه ایکن هاش یه کادر سفیده که خیلی عذاب اوره و مهم تر اینکه پشتیبانیش خوب نیس و اگرم یه اپدیت بده باید دستی نصب کنی. هیچی همش اعصاب خوردی خودم سونی اس پی داشتم اپدیت نمیشد دیگه فروختم یه هواوی هونر 4c گرفتم یه روزم نتونستم تحملش کنم فروختمش، 150.000 روش ضرر کردم. بگذریم. من خیلی در مورد گوشی تحقیق کردم به این نتیجه رسیدم که بهترین شرکت اسوس هست هم خوش ساخته هم پشتیبانیش عالیه الان اسوس واسه تبلت 2014 اپدت 5 داده و هنوزم پشتیبانیش میکنه . دیگه رابط کاربری اسوس محشره قبلا" یه تبلت ازش داشتم بینظیر بود . خودم میخوام این گوشی که زیر لینکشو میذارم چند وقت دیگه بخرم خوت ببین از نظر امکانات همه چی تمومه قیمتشم مناسبه 650.000 . پیشنهاد میکنم اینو بخر.

3. کاربر مقابل از kamran69 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    راستی یادم رفت بگم اندروید 6 هم واسش اومده، گوشی رو به نت که وصل کنی سریع پیغام اپدیت میاد اوکی میکنی دانلود میکنه راحت نصب میکنی . راحت راحت

5. کاربر مقابل از kamran69 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    توو خرید این گوشی که بت گفتم شک نکن. بهترینه . مشخصاتشو بخون سخت افزارش خیلی قویه . یعنی هیچی کم نداره 650 میدی یه گوشی همه چی تموم میگیری از نظر اپدیتم خیالت راحت قول میدم اندروید 7 هم اسوس واسش میده

7. کاربر مقابل از kamran69 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    مرسی بابت راهنمایی دوست عزیز

اتفاقا ایسوسم مد نظرم بود واقعا گوشیهای خوشکلو خوشدستی میزنه ولی یه عیبی که دارن اینکه هر جا میرم میگن خیلی عالین ولی اگه خراب شدن قطعاتشون به سختی گیر میاد

9. کاربر مقابل از AMIR HOSEIN عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه حرفه ای
    سامسونگ هم بهترینه اچ تی سی هم خوبه ولی قطعاتش گیر نمیاد یا خیلی کم گیر میاد.
    چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)