1 - تشویش
2 - شعله دار
3 - چی میشه
4 - حرف دلم
5 - سر به هوا
6 - حبس ابد
7 - سر به هوا
8 - بهونه
9 - کلنجار
10 - دس بردار
11 - به جون تو
12 - حالم بده
13 - مرد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 104 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (32 کاربران و 72 مهمان ها) daniyal، alinafas، alirustaei1، amirsarab، amirssst، armin، ballspiel، dvilla1992، ehsan1361+، hadi007، hossein007، HR_7، kamyab، kamy_12، Legend، m.aminreza025، mehdi_ka، mehrabaction، meysam3، MOh@MM@d، mortezi212، musicbaran2mohsen، neo_mehdi، nimamusic، pangabi، Peyman، pirana+، Rasoulh111، SAB3R، salto، shahin-ronaldo+
نه والا...من 6 7ساله میام باران اما قبلا ی بار عضو شدم اجازه نمیداد تو انجمن نظر بزارم...الان یه بار دیگه عضو شدم مشکل حل شد گفتم بزار بگم هفتادیه فک نکنن زیادی بچه ست![]()
من نمیدونم چرا ترک خیال که انقدر خوب بود رو قبل از البوم پخش کرد و تو البوم نذاشته....ترانه ش خیلی خوبه![]()
امیر چرا در صد نظر سنجی این طوریه؟![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)