پیشوازا فعال نیستن؟؟
1 - تشویش
2 - شعله دار
3 - چی میشه
4 - حرف دلم
5 - سر به هوا
6 - حبس ابد
7 - سر به هوا
8 - بهونه
9 - کلنجار
10 - دس بردار
11 - به جون تو
12 - حالم بده
13 - مرد
پیشوازا فعال نیستن؟؟
تو از پرواز میگفتی هوات بوی سقوط میداد....میدونستم ولی چشمات بهم حق السکوت میداد
با احترام به همه دوستان به نظرم هرکی انگ میزنه به البوم از روی حسادت این کارو میکنه
تو از پرواز میگفتی هوات بوی سقوط میداد....میدونستم ولی چشمات بهم حق السکوت میداد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبومو خیلی دوست داشتم ولی خدایی اینو راست میگم
اصلا قصد تخریب ندارم
الان رفتم از اتاق بیرون مامانم میگه دانیال این شادمهر بود؟![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تکرار مکررات![]()
ویرایش توسط MoRe : 08-28-2014 در ساعت 12:27 AM
نترکی اوف میشیا... ولی یکم اغراق کردم :) اما درکل آلبومِ زیبایی بودو نمیشه گفت که همه ش تقلیده و استعداد خودش بادِ هوا... همین تقلیدم هنر میخواد... بدبخت از وقتی آلبوم اومد انقد گفتید تقلیده و نمیدونم چیه و چیه و چی جوون مردمو هی کوبیدین بسه خجالت بکشین دیگه... حالا این آلبوم که انقد خوب بود از رو حسودی یا حالا هرچی کوبیدین آلبومِ مهدی بیاد چیکار میکنین دیگه فک کنم خشتک به خشتک آفرین تسلیم کنید....
عزیز من همین تقلیدشم خیلیا کردن ولی چرا موفق نشدن چون اون خوب بودنه توش هست که از هزارتا یکی دراومده.... تو این انجمن چی به خوردتون میدن خدا میدونه که همتون خوش خنده این چشم ندارین پیشرفت یکیو ببینید... یادش بخیر قبلا فضای انجمن خیلی بهتر از اینا بود... 2.3ساله نمیام اکانت قبلیم پاک شده فضای صمیمی تری بود حداقل یه همچین آلبومی میومد نمیکوبیدن سعی میکردن از خوبیاش بگن نه از بدیاش... آقا درسته ترک 2 کاورِ آهنگ عادتِ و فضای بعضی از کارا مثل یگانه و استاد شادمهرِ ولی دلیل به بد بودنش نیست...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)