نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: بهترین تراک آلبوم از نظر شما

رأی دهندگان
33. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • 1 - تشویش

14 42.42%
  • 2 - شعله دار

7 21.21%
  • 3 - چی میشه

5 15.15%
  • 4 - حرف دلم

11 33.33%
  • 5 - سر به هوا

5 15.15%
  • 6 - حبس ابد

6 18.18%
  • 7 - سر به هوا

4 12.12%
  • 8 - بهونه

7 21.21%
  • 9 - کلنجار

4 12.12%
  • 10 - دس بردار

5 15.15%
  • 11 - به جون تو

4 12.12%
  • 12 - حالم بده

5 15.15%
  • 13 - مرد

8 24.24%
نظرسنجی با انتخاب چندگانه
صفحه 19 از 20 نخستنخست ... 917181920 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 181 به 190 از 196

موضوع: دانلود آلبوم جدید سامان جلیلی به نام "پرتگاه" | نظرسنجی + کاورها + تیزر

کاربر جدید
    نقل قول نوشته اصلی توسط pirana نمایش پست ها

در پاسخ ایشون فقط میتونم بخندم
    بدبختم عمته
    خوش خنده باشی جیگرم... از بدبختم منظور شما نبودی سامانِ بدبخت بود که انقد کوبیدینش... عمه ممه یوخدی

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط A8K Sh-A M-A نمایش پست ها
    خوش خنده باشی جیگرم... از بدبختم منظور شما نبودی سامانِ بدبخت بود که انقد کوبیدینش... عمه ممه یوخدی
    شما نگران سامان نباش همه خواننده ها همینن اینجا، خود شادمهر و چاووشی هم همینن ،شما آلبومایی که هفته بعد میان رو یه سر بزن خودت متوجه میشی مطمئنا خودشونم آلبومو گوش میدن و خوششون میاد ولی مثلا میخوان بگن موسیقی هالیشون میشه(شعور موسیقیایی) میان میگن بده. آلبومایی که میاد ممکنه از نظر موسیقی چیزی نداشته باشه که منم نمیدونم ولی عام پسنده و خواننده ها نمیان یه آلبومی بدن که این طوری باشه آلبوم رو برای عام مردم و سلیقه طرفداراشون میسازن همه آلبومایی که میان تو این فروم میگن بده من از کسی که گوش داده میپرسم چطور بود میگه خوب یا خیلی خوب بود شما یه سر به وبلاگ سامان بزنی میبینی تقریبا همه خوششون اومده آلبوم حتی همین سایت منتها نه فرومش نظرای زیر خود آلبوم روشن فکری که میگن همینه
    همین آلبوم رضا یزدانی که تو فروم تعریفشو میکنن من از هر کی میپرسم خوشش نیومده چون برای عام نبوده
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mo$en نمایش پست ها
    رو تحلیل و تجزیه آهنگ های روز دنیا رو من حساب باز کن

همه تو سایت من و به نام انالیزگر میشناسن

کمکی بود در خدمتمتتونم

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

3. کاربر مقابل از daniyal عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    دانیال

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط daniyal نمایش پست ها
    شما نگران سامان نباش همه خواننده ها همینن اینجا، خود شادمهر و چاووشی هم همینن ،شما آلبومایی که هفته بعد میان رو یه سر بزن خودت متوجه میشی مطمئنا خودشونم آلبومو گوش میدن و خوششون میاد ولی مثلا میخوان بگن موسیقی هالیشون میشه(شعور موسیقیایی) میان میگن بده. آلبومایی که میاد ممکنه از نظر موسیقی چیزی نداشته باشه که منم نمیدونم ولی عام پسنده و خواننده ها نمیان یه آلبومی بدن که این طوری باشه آلبوم رو برای عام مردم و سلیقه طرفداراشون میسازن همه آلبومایی که میان تو این فروم میگن بده من از کسی که گوش داده میپرسم چطور بود میگه خوب یا خیلی خوب بود شما یه سر به وبلاگ سامان بزنی میبینی تقریبا همه خوششون اومده آلبوم حتی همین سایت منتها نه فرومش نظرای زیر خود آلبوم روشن فکری که میگن همینه
    همین آلبوم رضا یزدانی که تو فروم تعریفشو میکنن من از هر کی میپرسم خوشش نیومده چون برای عام نبوده
    بله خوب بود

کاربر جدید
    سلام دوستان --خسته نباشید میگم به سامان جلیلی وآرزوی موفقیت بیشتر و براش دارم - دلم به حال شادمهر میسوزه اون موقع بهش مجوز نمیدادن ولی الان تو ورز روشن به اسکیاش مجوز میدن - توی سال 92 فقط آلبوم چار تار تونست یه کم موزیک ایران و یه تکون بده - توی سال 93 هم آلبوم های افتضاح ادامه داشت و فقط تک آهنگ های محسن چاوشی خوب بودن- "چشمه ی توسی" و " این بود زندگی" و اما آلبوم سامان جلیلی - تنظیم های حامد برداران بازم سبک کارهای افغانی رو داشت آهنگ هایی رو که حامد تنظیم کرده رو وقتی گوش میدم انگار دارم آهنگ افغانی گوش میدم - کلا باید بره افغانستان و خواننده ای افغانی مخصوصا " ولی " تنظیم کنه - شعراهام که چیزی از توش در نمیاد - آهنگ سازیش همون روند تکراری ریتم های موزیک ایران و داره در کل چیزی به موزیک ایران اضافه نکرده - آلبوم تاریخ انقضا داره فک کنم به یک هفته نکشه گوش آدم از شنیدنش خسته بشه - آرزوی موفقیت دارم برای سامان جلیلی هنوز اول راهه

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط nima13 نمایش پست ها
    سلام دوستان --خسته نباشید میگم به سامان جلیلی وآرزوی موفقیت بیشتر و براش دارم - دلم به حال شادمهر میسوزه اون موقع بهش مجوز نمیدادن ولی الان تو ورز روشن به اسکیاش مجوز میدن - توی سال 92 فقط آلبوم چار تار تونست یه کم موزیک ایران و یه تکون بده - توی سال 93 هم آلبوم های افتضاح ادامه داشت و فقط تک آهنگ های محسن چاوشی خوب بودن- "چشمه ی توسی" و " این بود زندگی" و اما آلبوم سامان جلیلی - تنظیم های حامد برداران بازم سبک کارهای افغانی رو داشت آهنگ هایی رو که حامد تنظیم کرده رو وقتی گوش میدم انگار دارم آهنگ افغانی گوش میدم - کلا باید بره افغانستان و خواننده ای افغانی مخصوصا " ولی " تنظیم کنه - شعراهام که چیزی از توش در نمیاد - آهنگ سازیش همون روند تکراری ریتم های موزیک ایران و داره در کل چیزی به موزیک ایران اضافه نکرده - آلبوم تاریخ انقضا داره فک کنم به یک هفته نکشه گوش آدم از شنیدنش خسته بشه - آرزوی موفقیت دارم برای سامان جلیلی هنوز اول راهه
    زیرتو کم کن بوت داره زیاد میشه
    تو از پرواز میگفتی هوات بوی سقوط میداد....میدونستم ولی چشمات بهم حق السکوت میداد

حرفه ای
    والله من از یه خواننده ای خوشم نیاد یا از یه البوم خوشم نیاد خونه پرش اینه که میام مینویسم خوب نیود...دیگه نمیام 1روز هی مطلب بنویسم...پس این نشون دهنده چیز دیگس
    تو از پرواز میگفتی هوات بوی سقوط میداد....میدونستم ولی چشمات بهم حق السکوت میداد

کاربر جدید
    نقل قول نوشته اصلی توسط MOh@MM@d نمایش پست ها
    والله من از یه خواننده ای خوشم نیاد یا از یه البوم خوشم نیاد خونه پرش اینه که میام مینویسم خوب نیود...دیگه نمیام 1روز هی مطلب بنویسم...پس این نشون دهنده چیز دیگس
    دوست عزیز این اولین مطلب من بود که در باره ی آلبوم سامان جلیلی مینویسم
    هیچ تعصبی روی هیچ خواننده ای ندارم- وقتی یه کار خوب باشه شایسته ی تمجیده ولی وقتی نیست هندونه بزاریم زیر بغلش که . .. بزارید پیشرفت کنه...
    در مورد اینکه گفتی زیرتو کم کن- معلومه که ادب نداری و از هنر چیزی حالیت نیست .
    به قول حافظ: حافظا علم وادب ورز که در مجلس شاه هر که را نیست ادب لایق صحبت نبود.

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط nima13 نمایش پست ها
    دوست عزیز این اولین مطلب من بود که در باره ی آلبوم سامان جلیلی مینویسم
    هیچ تعصبی روی هیچ خواننده ای ندارم- وقتی یه کار خوب باشه شایسته ی تمجیده ولی وقتی نیست هندونه بزاریم زیر بغلش که . .. بزارید پیشرفت کنه...
    در مورد اینکه گفتی زیرتو کم کن- معلومه که ادب نداری و از هنر چیزی حالیت نیست .
    به قول حافظ: حافظا علم وادب ورز که در مجلس شاه هر که را نیست ادب لایق صحبت نبود.

کمکی بود در خدمتمتتونم

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای
    كد پيشواز ايرانسل فعال شد :
    تشويش : 5519245
    شعله دار : 5519246
    چي ميشه : 5519247
    حرف دلم : 5519248
    حبس ابد : 5519249
    اعتراف : 5519250
    بهونه : 5514626
    كلنجار : 5519251
    دست بردار : 5519252
    به جون تو : 5519253
    حالم بده : 5519254
    مرد : 5519255

کمکی بود در خدمتمتتونم

12. 2 کاربر مقابل از daniyal عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 19 از 20 نخستنخست ... 917181920 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)