[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدجور منو گرفته آلبوم البته گذر زمان ثابت میکنه ولی این حسی که از آلبوم گرفتم فقط وقت شنیدن پارو داشتم قبلا
این آلبوم حاشیه هاش بیشتر از خود آلبوم شد یکم چهره محسن خراب کرد شاید یه علت اینکه به اندازه پارو حال نداده همین باشه ولی همه چی رو کنار بذاری فقط آلبومو گوش کنی خیلی خوبه واقعا
کلا محسن تو پارو خوشفکر تر و خلاق تر بود ولی ابراهیم به لحاظ شعر و تنظیم از پارو که خودش تو این زمینه شاخ بود ، بالاتره به نظرم
از لحاظ تنظیم پارو قوی تر بود چون میکس و مسترشم برای [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نر تو آلمان فرستاد کلا حال و هوای آهنگاش فرق داره...و اینکه دوتا ترک اولش شعرشو روزبه بمانی زحمت کشیده....ولی به قوله یکی آلبوم ابراهیم مثه قرمه سبزیه هرچی میمونه بهتر جا میفته....من همون اولین بار که شنیدم جذبش شدم ولی فک کنم تو همین چند روز حدود 20 بار کل آلبوم و گوش دادم و هنوز یکنواخت نشده برام...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)