دیروز به طور رسمی عضو ستاد روحانی شدم کارت هم گرفتم![]()
دیروز به طور رسمی عضو ستاد روحانی شدم کارت هم گرفتم![]()
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
املاک نجومی رو دادید به رفتگرا؟ لابد کامران نجف زاده هم تو نیویورک رفتگری میکرده
شما ۴٠ساله در دفاع از عملکرد انقلاب از نقصهای دوره شاه میگین حالا میگی چرا حرف از دولت قبله؟
سرویس کارکنان رفتگر شهرداری از منزل به محل کار
کامرانیه-یافت آباد
روحانی: حاضریم درباره همه امور امروز و دیروز با آقای ریسی مناظره کنیم. آدمهای دولت قبل که حالا تو ستاد آقای ریسی مشغول اند.
روحانی: شما (رییسی) در تامین اجتماعی چه کار کردید؟ مفاسد نفت از تامین اجتماعی شروع شد. مگر دولت قبل سازمان نظارت و قوه قضاییه نداشت
روحانی: سخنگوی قوه قضاییه کجا بود وقتی آن فسادها صورت گرفت؟ این که دارو برای مردم نبود شماها مگر مسئول نبودید چرا چیزی نگفتید؟
روحانی: شما که در بازرسی بودید چکار کردید؟ نفت دادند به یک فرد فاسد/ تامین اجتماعی را دادند به یکی از دوستان شما/معلوم نیست پول مردم کجا رفت
روحانی: ما ۹ هزار میلیارد وام ازدواج سال پیش دادیم، ۴۳ درصد تسهیلات بیشتر پرداخت به بنگاههای اقتصادی شد. نباید غیراخلاقی حرف بزنیم.
بالاشهریای تهران همه رفتگرن. یارو میاد پورشو پارک می کنه جارو رو از صندوق در میاره مشغول میشه
جهانگیری:از اشاره ما به دولت قبل ناراحتید تحمل کنید به نظرم همان دولت گذشته در این جلسه نشسته است
جهانگیری: آقای میرسلیم از شما تعجب میکنم مهندس هستید مگر میشود آمار رسمی را نادیده بگیرید و از خودتان آمار درست کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)