به قید قرعه یک دستگاه پراید 132 صفر کیلومتر جایزه اشخاصی که به کریستی مک رای بدهند و از برگه ی رای خود عکس گرفته و به دست من رسانده
به قید قرعه یک دستگاه پراید 132 صفر کیلومتر جایزه اشخاصی که به کریستی مک رای بدهند و از برگه ی رای خود عکس گرفته و به دست من رسانده
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
وی با بیان اینکه ما برای ایران پای صندوق می رویم، اظهار کرد: دلواپسان، آجرهای دیوار تحریم را در یک انبار گذاشته اند که اگر دولت عوض شد، آن ها را دوباره بیاورند.
وی افزود: ما ایران بزرگ و مقتدری داریم و می توانیم قدرت ایران را بیش از گذشته به رخ جهانیان بکشانیم؛ روحانی اهل شعار نبود، روحانی مرتب به دنیا فحاشی نمی کرد.
وی با اشاره به اینکه، شما بازار نفت ما را به عربستان دادید، گفت: شما منابع مشترک نفتی و گازی ما را در اختیار دیگران گذاشتید بعد اظهار قدرت کردید، شما رفتید در مذاکرات بیانیه خواندید و تحریم جدید گرفتید و برگشتید.
روحانی اضافه کرد: این دولت کاری که کرد این بود که مردم میدان دیپلماسی را درست انتخاب کرد.
وی ادامه داد: اینجا به شما مردم تبریز می گویم، بعضی کارها را با رای 51 درصد نمی شود انجام داد، اما رای بالاتر کارساز آن خواهد بود.
این نامزد ریاست جمهوری ادامه داد: چرا این همه علیه روحانی تهمت می زنند؟ چرا صداوسیما ضد این دولت حرکت می کند؟ دعوا سر چیست؟ مردم عزیز، یک راه بیشتر نداریم و آن اینکه همه را پای صندوق آرا ببریم
حسن روحانی ۱۸٬۶۱۳٬۳۲۹
محمدباقر قالیباف ۶٬۰۷۷٬۲۹۲
سعید جلیلی ۴٬۱۶۸٬۹۴۶
محسن رضایی ۳٬۸۸۴٬۴۱۲
علیاکبر ولایتی ۲٬۲۶۸٬۷۵۳
مجموع رای اصولگراها : 16399403
فرق این دوره با 92 اینه که اصولگراها یه نامزد واحد دارن
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
جای خالی خودم به عنوام کاندیدای میانه رو شدیدا احساس میشه تو این دوره ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
![]()
منتظر گرانی،بیکاری،تحریمهای بیشترو.......................برای 4 سال دیگه باشید
استاد رضا یزدانی در پیامی به هموطنان حاضر در کانادا مژده داد که 28 ماه می در خدمتشان هست ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
![]()
نمیدونم الان با وجود این همه دکتر و مهندسیکه واسه شورای شهر و این 6 دکتری که واسه رئیس مملکت اسم نوشتن چرا ما هنوز جهان سومی موندیم
![]()
جمعه 29 اردیهشت 1396 روز اثبات .............. مردم ایران به تمام کشورها.
1- حماسه 2- جهل 3- اقتدار 4- هوشیاری
گزینه ی 1 و 3 و 4 تلویزیون خیلی میگه.
گزینه ی من گزینه ی 4 هستش چون دونسته دارن یه اشتباه بزرگ را تکرار میکنن.
خطرناک شد
البته مناظره دوم معلوم شد که قالیباف باخت و الفاتحَه
خب از این آمار 57 درصدی که تقریباً میشه 30 میلیون رای ، حداقل 14 میلیون با روحانی هستن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)