تنظیم از وراوژان
اما کار با تنظیم شروع می شه!
سخنی از دوست عزیز [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنظیم از وراوژان
اما کار با تنظیم شروع می شه!
سخنی از دوست عزیز [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط ashkan95 : 06-07-2017 در ساعت 09:50 PM
همیشه غایب
تبدیل از کاست دیسکو
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط ashkan95 : 06-06-2017 در ساعت 12:16 AM
همیشه غایب - کاست آرگامان
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سپاس از ناصر عزیز
کاور از دادا جان
ویرایش توسط ashkan95 : 06-06-2017 در ساعت 10:52 PM
سلام
آقا اشکان عزیز این آلبوم رو کامل در اختیار ندارین در تاپیک قرار بدین ؟
با تشکر
با سلام و عرض ادب
خوشحالم از اینکه نقد کننده ای از جنس شما اینجا هست که همیشه حرف آخر را میزند
از اینکه اسم واروژان را در اینجا حذف کرده بودم دلیل بر از یاد بردن نبود مطمعن نبودم که تنظیم از ایشان باشد
که شما دوست عزیز بداد این همیشه غایب رسیدید
همیشه غایب دو تا ورژن داره که من همیشه از ورژن اصلی یاد میکنم که همان ورژن شرکت دیسکو هست
البته از شرکت آرگامان که قبلا ناصر عزیز آپ کرده بود اینجا پست گذاشتم و از شرکت پرسپولیس و دیاموند هم نسخه های دیگری بزودی آپ خواهم کرد
که بهترین انتخاب را به عهده ی شما و دوستان خواهم گذاشت / ممنونم از حضور شما دوست عزیز
با سلام به دوستان.من از عالیجناب شهیار قنبری شنیدم.این اجرا که توسط داریوش بیرون داده شده.اجرای تمرینیه.و اجرای اصلی با فریدون فروغی ظبط شده.که فکر کنم هم شاعر هم آهنگساز و هم تنظیم کننده .اجرای فریدون فروغی رو میپسندن.نقل قول کردم.سپاس از همه.
همیشه غایب ( اجرای تمرینی )
ویرایش توسط ashkan95 : 06-08-2017 در ساعت 09:34 PM
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)