نوازنده ویولن گروه «آریان» در گفتگو با سایت «موسیقی ما»:
سیامک خواهانی: «بنیامین» از «آریان» جدا نیست
موسیقی ما – زمانی که پاهای خود را به اندازه عرض شانه باز می کرد و چشمانش را می بست و دست به آرشه می برد با حس عجیبی می نواخت. سولوی ریتمیک و پرهیجان او در موفقیت و هیت شدن قطعه «پرواز» گروه «آریان» هم نقش به سزایی داشت. «سیامک خواهانی» یکی از اعضای گروه با سابقه آریان است که 24 مرداد ماه پس از مدتها دوری روی استیج حاضر شد. اما این بار روی استیج یکی از دوستان قدیمی آریان ساز زد. پس از درگذشت زنده یاد «نیما وارسته» او در کنسرت اخیر «بنیامین بهادری» به عنوان عضو جدید گروه «بنیامین موزیک» معرفی شد و در چند قطعه به نوازندگی ویولن پرداخت. این اتفاق بازخورد گسترده ای در میان مخاطبان داشت و به همین دلیل دقایقی را با سیامک خواهانی گپ زدیم. او در گفتگو با سایت «موسیقی ما» از آخرین وضعیت گروه آریان هم سخن به میان آورد:
- *از نحوه ورودتان به گروه «بنیامین بهادری» برای ما بگویید.
پیشنهاد از سوی خودشان ارائه شد. پس از درگذشت «نیما وارسته» عزیز قرار شد که من در چند قطعه با گروه «بنیامین بهادری» همکاری داشته باشم. به صورت بداهه بود چون موزیک های ایشان را خیلی نشنیده بودم و در فاصله کمی این اتفاق رخ داد.
- *بداهه یعنی اینکه در جلسات تمرین قبل کنسرت شرکت نداشتید؟
شرکت داشتم ولی فاصله تمرین ها با خود کنسرت کم بود.
- *در این مدت پس از کنسرت که خبر همکاری شما با بنیامین رسما اعلام شد چه بازخوردهایی دریافت کردید؟
نظرات مثبت بود و به خصوص طرفداران بنیامین نسبت به من لطف داشتند.
- *اینکه قرار است به جای زنده یاد «نیما وارسته» روی صحنه حاضر شوید و نوازندگی ویولن را انجام دهید سخت است؟
کار سختی نیست. به دلیل اینکه ایشان فوت کرده اند برخورد هواداران یک مقدار احساسی است ولی هدف من این است که وظیفه خودم را به بهترین شکل ممکن انجام دهم.
- *در گذشته دوستی صمیمی با نیما داشتید؟
قطعا اگر صمیمی نبودیم ایشان به جای من گروه «آریان» را همراهی نمی کرد و من هم الان به جای او روی صحنه نمی رفتم.
- *اگر کنسرت های گروه آریان بالاخره یک زمانی شروع شود اولویت اصلی شما کدام گروه است؟
اولویت اصلی ارتقا و پیشرفت موسیقی ایران است تا از این حالت رکود خارج شود اما تحت هر شرایطی اولویت من گروه آریان است. اما ذکر این نکته را ضروری می دانم که بنیامین از آریان جدا نیست و ما همیشه به همدیگر کمک کرده ایم و اتحاد خودمان را همیشه داشتیم. دوستان قدیمی هستیم و هر زمان که شرایط مناسب باشد همکاری خواهیم داشت. فعالیت اول من با گروه آریان بوده است و در صورت شروع کنسرت های این گروه با آریان روی صحنه می روم.
- *به دلیل همین دوستی با بنیامین در طول این چند سال که آریان فعالیت چندانی نداشت پیشنهاد خواننده های دیگر را قبول نکردید و با چهره های دیگر روی استیج حاضر نشدید؟
خیر. لهجه ساززدن من در گروه آریان شکل گرفته بود و تمایل نداشتم که با حضور مداوم همراه با خواننده های متفاوت خودم را تکرار کنم. انتخاب من با سلیقه خودم بیشتر همخوانی داشت.
- *از آخرین وضعیت گروه آریان چه خبری برای ما دارید؟
ارتباط صمیمانه و خوبی بین تمامی اعضای گروه همچنان برقرار است و مشکل اصلی کماکان پخش آلبوم پنجم است تا بالاخره بتوانیم از این حواشی خلاص شویم. آلبوم پنجم آریان به مرحله انتشار بسیار نزدیک است. اما در حال حاضر ترجیح می دهم که اطلاع رسانی ها از سوی خوانندگان گروه باشد.
- *فعالیت شخصی هم در این مدت خودتان داشتید؟
آلبوم من به نام «فریاد آرامش» به زودی روانه بازار می شود که شامل 12 قطعه خواهد بود. آهنگسازی کار با خودم بوده است و با تنظیم کننده های مختلف همکاری داشتم. این آلبوم اینسترومنتال سولوی ویولن و ارکستر است و در حال برنامه ریزی ساخت چند کلیپ برای برخی قطعات این مجموعه هستیم.