[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درود بر شما وقت تون بخیر
گوشیa32 4gسامسونگ چطوره استاد،؟؟
چون خواستم بخرم بعضی ها میگن هنگ داره
و سوال دوم اینکه a52 چطوره
ممنون⚘⚘
سلام من میخوام گوشی شیامومی تا قیمت ۸ تا ۹ میلیون بخرم چی مدلی پیشنهاد میدین؟برام این موارد مثل پردازنده اسنپ دراگون و 5gبودن دارا بودن کارت حافظه و باتری حداقل ۵۰۰۰ مهمه خودم بین poco x3 pro و mi 11 lite 5G موندم کدومو انتخاب کنم؟شما اگه مدل بهتر و قویتری از اینا سراغ داری لطفا بهم بگو ممنون سامسونگ a52sمیخواستم بگیرم خیلی ها میگن زود باتری خالی میکنه و صفحشم پر پر میزنه مشخصاتشم خیلی نزدیک به m 11 lite 5G هست
سلام بچه ها خسته نباشید
من می خوام موبایلی بخرم که عکس و فیلمبرداریش عالی و با کیفیت باشه و سخت افزارش هم قوی و پر سرعت باشه چی بخرم بهتره؟در حدود 4 میلیون
مثلا شیائومی پرو نوت8 یا سامسونگ 10s یا 21sA را بهم پیشنهاد کردن ولی نمی دونم این ها خوبن یا چیزای دیگه.لطفا منو راهنمایی بکنید.مرسیییی![]()
خوش بحالتون که موبیلاتون شیک و پیکه، مال من خیلی قدیمیه، دیگه دود ازش بلن میشه![]()
سلام، در مورد A52s نظرتون چیه ؟؟![]()
Destiny
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)