تو رو آغوش می گیرم، تنم سر ریز رویا شه
جهان قد یه لالایی، توی آغوش من جا شه
تو رو آغوش می گیرم، هوا تاریک تر میشه
خدا از دستهای تو، به من نزدیک تر میشه
![]()
به خيالم كه تو دنيا واسه تو عزيزترينم
آسمونها زير پامه اگه با تو رو زمينم (داريوش)
کوه رو میذارم رو دوشم
رخت هر جنگ رو میپوشم
موج رو از دریا میگیرم
شیره سنگ رو میدوشم
میارم ماه رو تو خونه
میگیرم باد رو نشونه
همه خاک زمین رو
میشمرم دونه به دونه
داریوش - اجازه![]()
شاهکار استاد سیاوش قمیشی - جزیره ( قایق)
حیفه یه تیکش رو بزاری
من همون جزیره بودم ، خاکی و صمیمی و گرم ، واسه عشق بازی موجها، قامتم یه بستر نرم ...یه عزیز دردونه بودم ، پیشه چشم خیسه موجها ، یه نگین سبز خالص ،توی انگشتر دریا ...تا که یک روز تو رسیدی ، توی قلبم پا گذاشتی...!!! غصه های عاشقی رو، تو وجودم جا گذاشتی...زیر رگبار نگاهت ، دلم انگار زیرو رو شد ، برای داشتن عشقت ، همه جونمآرزو شد.تا نفس کشیدی انگار ، نفسم برید تو سینه ، ابر و باد و دریا گفتن ، حسعاشقی همینه.اومدی تو سرنوشتم ، بی بهونه پا گذاشتی ، اما تا قایقی اومد ، از منو دلمگذشتی؟؟؟ رفتی با قایق عشقت ، سوی روشنی فردا ، منو دل امانشستیم ، چشم به راهت لب دریا...دیگه رو خاک وجودم ، نه گلی هست نه درختی ، لحظه های بی تو بودن ،می گذره اما به سختی!دل تنها و غریبم ، داره این گوشه میمیره ، ولی حتی وقت مردن ، بازسراغتو میگیره..... میرسه روزی که دیگه ، قعر دریا میشه خونم ، اما تودریای عشقت ، باز یه گوشه ای می مونم.من همون جزیره بودم ، خاکی و صمیمی و گرم ، واسه عشق بازی موجها، قامتم یه بستر نرم ...یه عزیز دردونه بودم ، پیشه چشم خیسه موجها ، یه نگین سبز خالص ،توی انگشتر دریا ...
هواتُ کردم..من حیرون تو این روزا هواتُ کردم![]()
قرار تو و عشق ما این نبود
که دنیامو تنها بزاری بری
بگیری ازم قلب و احساسمو
خودت قلبتو جا بذاری بری
قرار تو و من به رفتن نبود
به این که تو اشکای من سر بشی
به اینکه درست پیش چشمای من
تو طوفان بشینی و پر پر بشی
![]()
چه خوب ميشه اگه كنار آهنگهائي كه به ذهنتون ميرسه اسم خواننده رو هم بنويسين كه اگه احيانا يكي مثل من شعرو خوند و هوس كرد اون اهنگ رو گوش بده و اسم خواننده يادش نيومد سردرگم نشه![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
![]()
تو رو با دنیا عوض نمیکنم تو خودت میدونی بگو که تا وقتی دنیا دنیاست واسه من میخونی
رامین بیباک - آلبوم سوء تفاهم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)