گرفتن آزمایش دوباره دوپینگ از بازیکنان بارسلونا توسط یوفا
به گزارش الموندو و به نقل از سایت رسمی باشگاه بارسلونا، امروز پس از پایان تمرین این تیم چند تن از مسئولین یوفا،
دوباره از چند بازیکن بارسا تست دوپینگ گرفته اند. در چند ماه اخیر، هر زمان که بارسلونا نتایج خوبی کسب کرده این
عملیات تست گیری تکرار شده است. در واقع همین ماه گذشته بود که لیونل مسی در صفحه اجتماعی اش از عمل مسئولین یوفا شکایت کرده بود.
آن ها در تست گیری قبلی، علاوه بر آزمایش خون، آزمایش ادرار هم از ستاره آرژانتینی بارسلونا گرفته بودند که موجب ناراحتی وی شده بود و بیان کرده
بود این عجیب و غریب است که علاوه بر گرفتن آزمایش خود، از من آزمایش ادرار هم گرفته اند. امروز نیز
بر حسب قرعه، مسی، پدرو، نیمار، رافینیا، براوو، آلبا، روبرتو، متیئو، مونیر و ساندرو به اتاق کنترل دوپینگ رفتند.
![]()
مدیونید اگه فکر کنید خودجوش نبوده این حرکت![]()
با تاييد باشگاه دورتموند
رسمی: مارکو رویس با دورتموند تمدید کرد(عکس)
پس از کشمکش هاي بسيار و شايعات زياد در مورد جدايي رويس از دورتموند، ساعتي پيش اين بازيکن قراردادش با دورتموند را تا سال 2019 تمديد کرد.
به گزارش "ورزش سه"،بروسیا دورتموند در وبسایت خود این خبر را رسما تایید کرده است. رویس که در 169 بازی برای دورتموند، 70 گل به ثمر رسانده، با امضای این قرارداد به شایعات پیوستنش به بایرن یا رئال مادرید در تابستان پیش رو پایان داد. او پس از امضای قرارداد گفت:" دورتموند شهر من و بروسیا تیم محبوب من است. هنوز کارهای زیادی برای انجام دادن دارم و خوشحالم از اینکه می توانم در موفقیت های آینده باشگاه نقشی داشته باشم.به حمایت هواداران در این راه نیازمندیم."
خدا رو شکر
حالا که بارسا نمیاد حداقل رئالم نمیره![]()
صبرکنه 2016 بیاد پیش خودمون
دلم پوگبا هم میخواهد![]()
امشب ساعت 22:30 دقیقه : بارسلونا - ویارئال / نیمه نهایی کوپا دل ری - زنده از شبکه ی 3
ماریو گوتسه: مقایسه با لیونل مسی؟ هیچگاه به سطح او نخواهم رسید
به گزارش سرویس بین المللی وب سایت گل ماریو گوتسه ستاره جوان باشگاه بایرت مونیخ و تیم ملی آلمان در پاسخ به سوالات خبرنگار رونامه Sport Bild پیرامون مقایسه وی با لیونل مسی، با فروتنی خاصی خود را قابل مقایسه با برنده چهار توپ طلای فوتبال جهان ندانست."مسی در طول دوران بازی اش در بارسا به همگان نشان داده که در سطح متفاوتی نسبت به سایر فوتبالیست های جهان بازی می کند و باید بگویم که شما نمی توانید من را با او مقایسه کنید. او به جوایز فردی و تیمی فوق العاده ای در این سال ها دست یافته و از نظر من رسیدن به سطح بازی او نه تنها برای من بلکه برای همه بازیکن ها غیر ممکن خواهد بود." کمک پپ گواردیولا برای نزدیک شدن به سطح لیونل مسی؟ اگر او چنین کاری انجام دهد فوق العاده خواهد بود، اما همانطور که گفتم سطح بازی مسی بی اندازه بالا است و بسیار دشوار است که بازیکنی در چنین سطح بازی فوق العاده ای به ثبات رسیده و چنین عملکردی را هر فصل تکرار نماید."گفتنی است یواخیم لوو سرمربی تیم ملی آلمان پس از گلزنی ماریو گوتسه در فینال رقابت های جام جهانی 2014 و غلبه بر یاران لیونل مسی در آن رقابت ها، این ستاره 22 ساله را لیونل مسی فوتبال آلمان خوانده بود.شایان ذکر است گوتسه در دومین فصل حضورش در جمع شاگردان پپ گواردیولا در باشگاه بایرن مونیخ تا بدین جای رقابت های بوندس لیگا 7 گل برای باواریایی ها به ثمر رسانده است.
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)