.
.
بارتومئو: (رییس باشگاه)
.
"تا اینجا داریم فصلی رویایی رو سپری میکنیم. تلاش سخت تیم از ابتدای فصل داره نتیجه میده"
.
"همه توی رختکن خوشحالن و ما به اولین هدف این فصلمون رسیدیم. ولی این کافی نیست... باید جام ها رو بگیریم!"
.
.
بارتومئو: (رییس باشگاه)
.
"تا اینجا داریم فصلی رویایی رو سپری میکنیم. تلاش سخت تیم از ابتدای فصل داره نتیجه میده"
.
"همه توی رختکن خوشحالن و ما به اولین هدف این فصلمون رسیدیم. ولی این کافی نیست... باید جام ها رو بگیریم!"
.
.
اینیستا:
.
"الان باید جشن بگیریم. ما توی فینال دیگه ای هستیم و این کاری بزرگه"
.
"نباید فقط به رسیدن به فینال اکتفا کنیم... باید سعی کنیم دوباره قهرمان بشیم همچنین در لیگ و حذفی"
.
"این فصل از همه نظر فوق العادست. ما فرصت گرفتن تمام جام ها رو داریم و این همیشه هدف ما بوده"
پپ :
.
"اینطوری با آبرو حذف شدن مقابل بهترین تیم جهان، مهم ترین دلیلیه که باعث میشه به سرمربی گریم ادامه بدم"
.
"امیدوارم بارسا 5مین قهرمانیشو بگیره... اونا مستحقشن"
.
"بارسا حقش صعود به فینال بود.. امیدوارم قهرمان بشن"
.
پیشبینی من برای حریف بارسا در فینال؟
"نمیدونم.. مهم نیست... با این بازیکنای فوق العاده و با لوچو کار فوق العاده ای رو انجام میدن"
.
"فکر کنم انریکه سال های زیادی در بارسا بمونه.. من بارسایی فوق العاده و با قدرت بدنی بالا میبینم"
.
"ما توپ رو توی زمین بارسا بردیم. تا آخر بازی جنگیدیم و تسلیم نشدیم. ما با آبرو حذف شدیم"
.
به مسی چی گفتم؟
"بهش گفتم خوشحالم که به فرم همیشگیش برگشته. ما خوش شانسیم که توی دوران اون زندگی میکنیم... به خودم افتخار میکنم که سرمربی اون بودم"
.
"مسی با همه فرق داره. خیلی خوشحالم که رو فرم برگشته.. بهترین بازیکن همه ادوار..."
.
"بازی پله رو ندیدم. ولی برای من مسی بهترین بازیکن تاریخه... براش آرزوی موفقیت میکنم"
.
ویرایش توسط HASSAN : 05-13-2015 در ساعت 02:50 AM
.
.
نیمار:
.
"خیلی از این بازی خوشحالم.. از گل ها... اینکه چجوری بازی رو پایان دادیم. بازی فوق العاده ای بود. به تیمم افتخار میکنم و الان فینال مونده"
.
"توی رختکن کمی جشن گرفتیم اما جشن اصلی پس از قهرمانی خواهد بود"
.
یووه یا مادرید؟
"تیمی که بهتره صعود میکنه"
کاش وضعیت سوارز زودتر مشخص شه ... بدشانسی نیاریم![]()
همسترینگ موشکولی ندارهنهایت دو هقته
سوارز نباشه اتلتیکو رو نمیتونیم ببریمالبته اتلتیکو رو نبریم بهتره
الکی بندازیم بازی آخر هم هیجانش بیشتر میشه ، هم پرز پول میده لاکرونیا
این طفلیا مشکل مالی دارن گناه دارن
![]()
روزنامه ال موندو دپورتیو |
سوارز به بازی مقابل اتلتیکومادرید می رسد
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)