[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
.
.
.
کنفرانس مطبوعاتی مشترک ژاوی و اینیستا و بوسکتس درباره فینال برلین:
.
بوسکتس:
حرف های کیه لینی راجع به مسی؟
"مسی میتونه توی هر لیگی و هر رقابتی اینطوری گل بزنه"
.
اينيستا:
"من كمي ناراحتي داشتم ولي براي بازی روز شنبه خوب خواهم شد"
.
ژاوی:
"این فصل فوق العاده بود ولی اگه بتونیم بازی شنبه رو هم ببریم، بهتر هم میشه"
.
اینیستا:
"این فینال لیگ قهرمانانه. و ما مقابل تیم بسیار قدرتمندی بازی میکنیم. مهم نیست که میگن شانس ما بیشتره یا نه... ما فقط میخوایم بازی ممتازی رو داشته باشیم"
.
ژاوی:
"دبل رو گرفتیم ولی ما سه گانه رو میخوایم و این چیزیه که واسش میجنگیم"
.
ژاوی:
آیا لوچو ادامه میده؟
"کنفرانس مطبوعاتی اون چند دقیقه دیگه هست و فقط خودش میتونه جواب این سوالو بده نه من"
.
ژاوی:
"امیدوارم لوچو توی بارسا ادامه بده. با رهبری اون و تاکتیک های اون ما داریم فصلی باور نکردنی رو سپری میکنیم"
.
ژاوی:
جریمه ها و برخورد ها به خاطر توهین به سرود ملی؟
"بهتره به این فکر کنن که چرا مردم سرود ملی رو هو میکنن نه اینکه به مجازات فکر کنن"
.
ژاوی:
"این آخرین بازی من در بارساست... قطعا میخوام توی این بازی پیروز بشم"
.
بوسکتس:
"یوونتوس با 4 تا هافبک بازی میکنه ولی امیدواریم توی جنگ هافبک ها پیروز بشیم و روی اونا مسلط بشیم"
.
ژاوی:
"من افتخار میکنم که کنار این دو (اینیستا و بوسکتس) سال های زیادی بازی کردم و خیلی از موفقیت ها رو با هم به دست اوردیم"
.
اینیستا:
بازی خداحافظی ژاوی، انگیره تیم رو بیشتر میکنه؟
"قطعا. تصویری از ژاوی که داره جام رو بلند میکنه فوق العادست و به ما انگیزه بیشتری میده"
.
اینیستا:
پیرلو؟
"هافبکی باور نکردنی. باید روی اون تمرکز کنیم چون با پاس هاش میتونه دفاع هر تیمی رو بشکنه"
.
ژاوی:
چرا بارسا از بردن خسته نمیشه؟
"کی بردو نمیخواد؟ ما اینجا توی بارسا اگه نبریم یعنی اینکه موفق نشدیم"
.
اینیستا:
ژاوی؟
"به نظر من ژاوی توی این پست شماره 1 جهانه. افتخار میکنم که سال ها کنارش بودم"
.
ژاوی:
"میخواهیم دوباره تاریخ سازی کنیم. این جام برای بعضی از ما 4مین جام و برای تاریخ باشگاه پنجمی خواهد بود... باید موفق بشیم"
.
ژاوی:
"این فینال لیگ قهرمانانه و باید از این تجربه چه در زمین چه نیمکت تعویضی ها لذت ببریم. این یه آرزوئه و من میخوام ازش لذت ببرم"
.
ژاوی:
گرفتن پنجمی یعنی پایان دوران؟
"نه فقط من قراره برم... دوستان ما اینجا به تاریخ سازی ادامه میدن...
.
.
کنفرانس مطبوعاتی مشترک تراشتگن و راکیتیچ و ماسکرانو درباره فینال برلین:
.
راکیتیچ:
اولین فینال من و تراشتگن؟
"نه من پارسال فینال یورو لیگ رو بازی کردم. میدونم که تفاوتش زیاده و ما 200% تواناییمون رو در این بازی میذاریم"
.
راکیتیچ:
"میخواهیم از بازی لذت ببریم و قطعا قبل از اون پیروز بشیم"
.
ماسکرانو:
صحبت های کیه لینی درباره مسی؟
"فکر کنم منظورش اینه که فوتبال ایتالیا خیلی تاکتیکیه و نمیتونی به آسانی فضاها رو پیدا کنی"
.
ماسکرانو:
"توی دنیای فوتبال باید معنی مصاحبه ها رو بفهمیم نه فقط درباره حرفایی که زده میشه نظر بدیم"
.
ماسکرانو:
"مسی خیلی جاها وقتی صاحب توپ باشه، به خودش اعتماد میکنه. نمیگم که توی زمین تنهاست ولی هر کاری بخواد رو انجام میده"
.
ماسکرانو:
"ببین... فوتبال یه بازی گروهیه ولی در آن مهارت های فردی نیز وجود داره. مسی نیز کارهایی فردی رو انجام میده که هیچکس نمیتونه انجام بده... هیچکس!"
.
ماسکرانو:
"میتونیم جام رو ببریم و همچنین میتونیم ببازیم. خیلی چیزا ممکنه اتفاق بیفته"
.
ماسکرانو:
"مسی شکست ناپذیره"
.
راکیتیچ:
"به یووتتوس خیلی احترام میذاریم ولی برای گرفتن جام میجنگیم"
.
ماسکرانو:
"وقتی بازی شروع میشه هیچ تیمی شانس قهرمانی نیست... 90 دقیقه وقت داری ثابت کنی که مستحق گرفتن این جام هستی"
.
ماسکرانو:
"ما نمیتونیم روی هوش و هیجان طرفدارا تسلط داشته باشیم ولی اگه اونا ما رو قهرمان بدونن، این خیلی خطرناکه"
.
تراشتگن:
"به نظرم فصل خیلی خوبی رو سپری کردیم. باید کاری رو که هفته های قبل انجام دادیم، ادامه بدیم"
.
تراشتگن:
شانس هر تیم؟
"قطعا 50%"
.
تراشتگن:
بوفون؟
"یه اسطوره و دروازه بانی بزرگ.. تماشای بازی اون مقابل رئال مادرید عالی بود چون مقابل تیم قدرتمندی بازی میکرد"
.
تراشتگن:
"بوفون داره قسمت های پایانی دورانشو سپری میکنه و ممکنه با یه قهرمانی لیگ قهرمانان خداحافظی کنه. این خیلی عالیه ولی منم میخوام قهرمان بشم"
.
ماسکرانو:
فینال ومبلی؟
"خاطرات زیبایی دارم و امیدوارم شنبه تکرارش کنیم"
.
تراشتگن:
"این اولین فصل منه و واسم خیلی مهمه. من خیلی از گرفتن جام حذفی خوشحالم و امیدوارم لیگ قهرمانان رو هم بگیریم. نه فقط به خاطر من بلکه به خاطر باشگاه"
.
ماسکرانو:
"بعد از پایان فینال حذفی، برای مدت کوتاهی شادی کردیم. بعد از اون مجبور بودی دوباره به کارت ادامه بدی...."
.
.
.
.
ماسکرانو:
"من خودمو رهبر نمیدونم. همه توی تیم روحیه یکسانی دارن"
.
راکیتیچ:
"یوونتوس تیم فوق العاده ای هستش و از 100% تواناییشون مایه میذارن و روحیه بالایی دارن. ما الان در فینال هستیم پس باید بجنگیم"
.
تراشتگن:
بازی نکردن در لیگ؟
"ما الان توی لیگ قهرمانان جایگاه فوق العاده ای داریم و تمام تمرکزمون روی این بازیه"
.
ماسکرانو:
توز؟
"از بهترین بازیکنایی که کنارشون بازی کردم. همیشه اثری از خودش مقابل هر تیمی بر جای میذاره"
.
ماسکرانو:
"این بازی مهمی برای سوارزه؛ نه به خاطر گذشته.. بلکه به خاطر افتخار بزرگی در دورانش"
.
تراشتگن:
"مهم نیست چجوری فینالو ببریم. دوست دارم گلزنی مسی رو ببینم ولی مهم نیست چجوری ببریم.. ما فقط میخوایم پیروز بشیم"
.
تراشتگن:
"واسه ما مهم نیست که کی گل بزنه.. ما فقط جام رو میخوایم" (اصلا تیکه نبوداا)
.
ماسکرانو:
"ما وضعیت خیلی خوبی داریم ولی این چیزی رو ضمانت نمیکنه. مقابل ما حریف قدرتمندی قرار داره"
.
ماسکرانو:
"گرفتن هر جامی خیلی احساس خوبیه. ولی چمپیونزلیگ با بقیه جام ها فرق داره"
.
ماسکرانو:
بدترین حس، حس باختن فینال لیگ قهرمانانه؟
"نه... بدتر از اون باختن فینال جام جهانیه"
ویرایش توسط HASSAN : 06-02-2015 در ساعت 05:47 PM
.
.
کنفرانس مطبوعاتی سلطان لوچو :
.
"قسمت های نگران کننده ی یووه؟ ما یووه را به خوبی می شناسیم چرا که مدتی کالچیو را دنبال می کردیم."
.
"یووه در فینال است چون استحقاق رسیدن به اینجا را داشتند."
.
"احتیاط بازیکنان؟ بهترین نکته در بازیکنان من این است که آنها مرد فینال ها هستند. ما در عمل و تمرینات به سختی تلاش می کنیم."
.
"مقابل یووه بازی کرده ام؟ بازی مهمی بود و اضافه کنم که بازی به وقت های اضافی کشید."
.
"در فینال چمپیونزلیگ در سال 2006 با خانواده ام به پاریس رفته و بازی را دیدیم ؛ خاطره ای به یاد ماندنی بود."
.
"با وضعیتی فوق العاده به چمپیونزلیگ پا گذاشتیم. قهرمان فرانسه ، انگلیس و آلمان را شکست دادیم و اکنون نوبت قهرمان ایتالیا است."
.
"سعی داریم تا مالکیت توپ را به خود اختصاص داده و بر بازی سیطره داشته باشیم اما اگر در این کار موفق نباشیم سعی می کنیم تا فضا ها را ببندیم."
.
"بازی های کوپا آمریکا؟ بازیکنان با صحت کامل به آن رقابت پا می گذارند."
.
"طرفداران بارسا در برلین؟ دوست دارم طرفداران زیادی را آنجا ببینم اما مطمئنم که وجود خود را ثابت می کنند ؛ حتی اگر تعدادشان هم کم باشد با صدای بلند تشویق می کنند ؛ طرفداران ما بهترین هستند."
.
"بردن سه گانه یک چالش بزرگ محسوب می شود که بسیار دشوار است. سه گانه برای دومین بار بسیار عالی است."
.
"مسی می تواند مانند گل مقابل بیلبائو را به کالچیو بزند؟ مسی می تواند در هر مکان ، لیگ و در هر زمانی چنین گلی بزند."
.
"آینده ی من وابسته به این بازی است؟ نه"
.
"آلگری گفته است کنترل مسی او را آزار می دهد چه چیزی ما را آزار می دهد؟ همه چیز یووه ؛ بازی تیمی آنها ، آنها بازیکنان فوق العاده ای دارند."
.
"مسی اگر در جای دیگری می بود می توانست چنین گل هایی بزند؟ مسی بهترین است ؛ مسی در اینجا پرورش یافته و بازی زیبای خود را از اینجا آموخته است."
نیمار گفته اگه قهرمان چمپیونزلیگ بشیم، موهامو بلوند رنگ میکنم
خدا رو شکر کچل نمیکنه![]()
مسی:
.
تاثیرگذاران در زندگی من؟
"پدر و مادرم در کودکی از من مراقبت میکردن و نصیحتم میکردن و باعث شدن که توی فوتبالم پیشرفت کنم. بعدشم نوبت این باشگاه شد..."
.
چه حسی نسبت به بارسا داری؟
"خیلی این باشگاهو دوست دارم همونطور که قبلا گفته بودم. اونا کاری که واسه من کردن از کمک بیشتر بود و تمام سال های زندگیمو اینجا گذروندم"
.
"وقتی به بارسا رسیدم، گام بزرگی در زندگیم برداشتم. نه فقط از نظر فوتبالی بلکه از نظر زندگی شخصی"
.
"من نهایت تشکر رو از این باشگاه میکنم به خاطر استقبال گرمی که از من کردن. من در این باشگاه پیشرفت کردم و بالغ شدم"
.
فینال برلین؟
"ما مقابل تیم قدرتمندی قرار داریم و خودمونو برای این بازی آماده میکنیم. اصلا آسون نیست که دوباره قهرمان بشی ولی آرزوی ما بردن همه چیزه"
.
سخت ترین بازیکنی که مقابلش قرار گرفتم؟
"سوال سختیه؛ نمیتونم بازیکنی رو تعیین کنم ولی خوشحالم که بیشترشون توی بارسا بازی میکنن و مجبور نیستم جز در تیم ملی مقابل اونا قرار بگیرم"
.
"مقابل نیمار و اینیستا و ژاوی بازی کردم. و البته کریستیانو و روبن و ریبری"
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)