شورت قرمز زشته![]()
آلوز : صبح بخیر ...دلم برای شما تنگ شده بود . . امیدوارم فینال جام حذفی رو خیلی خوب پشت سر بگذاریم . . رسید به فینال و بازی کردن دار آن برای ما افتخار بزرگی است،میتواند جایزه ی خوبی برای تلاش های ما در طول این فصل باشد.
الوز : با تمام احترامی که به هواداران و تیم دارم هنوز در مورد اینده ام تصمیم نگرفته ام .
الوز : هنوز صحبت هایی زیادی است که باید با باشگاه در میان بگذارم ، تنها چیزی که الان میخواهم تمرکز بر بازی های باقی مانده از این فصل است .
آلوز : آینده ی من بعد از فینال چمپیونز لیگ معلوم خواهد شد ، در این مدت شایعه های زیادی از زبان من نقل شد.
آلوز : من اینجا امدم تا جواب رسانه هایی را بدم هم که به درغ نقل کردند که من با چند تیم مذاکره کردام و تنها چیزی که به دنبال آن هستم پول است.
آلوز : اینکه من به پول اهمیت میدهم حقیقت ندارد ، چیزی که برای من مهم است ارزش کار من دانسته شود
آلوز : حقیقتا حس میکنم که مدیریت تیم به من اهمیت نمیدهد و این به آینده ی من تاثیر خواهد گذاشت.
آلوز : من تا آخرین لحظه با تیم هستم ولی تنها جای نگرانی من مدیریت باشگاه است
آلوز : چیزهای زیادی از زبان من نقل کردید و امروز آمده ام از خودم دفاع کنم
آلوز : همانطور که گفتم من 200% همراه تیم هستم ولی با مدیریت هنوز شک دارم .
**دنی آلوز جواب سوال روزنامه نگار مارکا را نداد و انها را بخاطر نشر اکاذیب به زباله توصیف کرد .
آلوز : بارتیمیو خواسته ی من را میداند ، من با او صحبت کرده ام
آلوز : مدتی پیش در مورد قرارداد بستن با من شک و گمان هایی بود ولی بعد از دیدن آنچه در زمین نشان دادم نظر ها عوض شد.
آلوز : در بارسلونا وقتی همه چیز وقف مراد پیش نرود باید یک قربانی باشد و متاسفانه من قربانی شدم (خنده)
دنی آلوز : لویس انریکه و کادر فنی تیم تاکید کردند که به من نیاز دارند و از آنچه انجام میدهم کاملا راضی هستند
دنی آلوز : میخواهم دلیل تقدیر و کم لطفی کردن باشگاه نسبت به من را بدانم
دنی آلوز : بعضی ها دوست ندارند هرچه در دلم است را به گویم ، میدانم تحمل اخلاق من سخت است
دنی آلوز : خوشحال هستم که هم انریکه و هم مسی میخواهند من بمانم ولی دوست دارم باشگاه بخاطر من و نه بخاطر آنها من را در اینجا نگه دارد .
دنی آلوز : ژاوی اسطوره است و مانند او کسی نیست ، خیلی سخت است رفتن او را تحمل کنیم ، من چیزهای زیادی از او یاد گرفتم .
دنی آلوز : همان طور که گفتم من میتوان در پایان قرارداد باشگاه را ترک کنم و پول برای من مهم نیست ، قدردانی باشگاه برای من مهم است .
دنی آلوز : برخی از کارهایی که روزنامه نگاران پایتخت انجام میدهند شرم آور است ، بهتر است حرفه ای تر برخورد کنند .
دنی آلوز : نمیخواهم پیشنهاد هایی که به من شده بگویم ، از این کار خوشم نمی آید .
دنی آلوز : راستش رو بخوایید اگر مجازات فیفا نیبود باشگاه نمیخواست قرارداد من را تمدید کند واین دلیل بر عدم قدر دانی است . (اینو راست میگه)
دنی آلوز : من از مدیریت باشگاه عصبانی نیستم فقط از چیزی که دارد اتفاق می افتد ناراحتم .
دنی آلوز : بعد از فینال برلین تصمیم نهایی خودم رو خواهم گرفت ، انتخابات باشگاه فعلا برای من مهم نیست .
دنی آلوز : باید به یوونتوس احترام بگذاریم ، انها تیم قدرتمندی هستند که میتوانند به پیروزی برسند.
دنی آلوز : ما میدانیم که چه سختی هایی پیش روی ما است ، بعضی ها معتقداند ما سگانه را برده ایم .
دنی آلوز : فعلا تمام احتمالات موجود است ، شاید بمانم و شاید بروم.
دنی آلوز : باشگاه و رییس میدانند چه اتفاقی باید بافتد تا من در اینجا بماندم .
دنی آلوز : قطعا به PSG نخواهم رفت ! !
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منبع : ویوا بارسلونا
پ ن : در منابع معتبر زیادی به این نکته اشاره شده که منظور دنی از ریاست و مدیریت باشگاه بارتومئو نیست و دنی به کنایه احسان رو خطاب قرار داده
احسان کوتاه بیا دیگه
ویرایش توسط reza67 : 05-26-2015 در ساعت 12:12 AM
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رونالدینیو :" کوتینیو باید لیورپول را ترک کند و به بارسلونا ملحق شود او جایگزین ایده آل برای ژاوی است ""کوتینیو فصل خوبی را سپری کرده است او از هافبک های بزرگ اروپا است و در شیوه بازی و بسیاری از نقاط دیگر در این فصل به تکامل رسیده است ""من نمی توانم با کوتینیو و باشگاه بارسلونا صحبت کنم اما می دانم بارسا به دنبال چه گزینه هایی است "
"بازی در کنار بازیکنان بزرگ سبب افزایش سطح بازی شما می شود من می دانم کوتینیو در کنار بزرگانی مثل مسی ، سوارز ، نیمار و ژاوی به بازیکن بهتری تبدیل می شود "
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)