صفحه 253 از 318 نخستنخست ... 153203243251252253254255263303 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 2,521 به 2,530 از 3180

موضوع: <<<<<<< تاپیک هواداران بارسلونا >>>>>>>

فعال
    شورت قرمز زشته

حرفه ای
    آلوز : صبح بخیر ...دلم برای شما تنگ شده بود . . امیدوارم فینال جام حذفی رو خیلی خوب پشت سر بگذاریم . . رسید به فینال و بازی کردن دار آن برای ما افتخار بزرگی است،میتواند جایزه ی خوبی برای تلاش های ما در طول این فصل باشد.
    الوز : با تمام احترامی که به هواداران و تیم دارم هنوز در مورد اینده ام تصمیم نگرفته ام .
    الوز : هنوز صحبت هایی زیادی است که باید با باشگاه در میان بگذارم ، تنها چیزی که الان میخواهم تمرکز بر بازی های باقی مانده از این فصل است .
    آلوز : آینده ی من بعد از فینال چمپیونز لیگ معلوم خواهد شد ، در این مدت شایعه های زیادی از زبان من نقل شد.
    آلوز : من اینجا امدم تا جواب رسانه هایی را بدم هم که به درغ نقل کردند که من با چند تیم مذاکره کردام و تنها چیزی که به دنبال آن هستم پول است.
    آلوز : اینکه من به پول اهمیت میدهم حقیقت ندارد ، چیزی که برای من مهم است ارزش کار من دانسته شود
    آلوز : حقیقتا حس میکنم که مدیریت تیم به من اهمیت نمیدهد و این به آینده ی من تاثیر خواهد گذاشت.
    آلوز : من تا آخرین لحظه با تیم هستم ولی تنها جای نگرانی من مدیریت باشگاه است
    آلوز : چیزهای زیادی از زبان من نقل کردید و امروز آمده ام از خودم دفاع کنم
    آلوز : همانطور که گفتم من 200% همراه تیم هستم ولی با مدیریت هنوز شک دارم .
    **دنی آلوز جواب سوال روزنامه نگار مارکا را نداد و انها را بخاطر نشر اکاذیب به زباله توصیف کرد .
    آلوز : بارتیمیو خواسته ی من را میداند ، من با او صحبت کرده ام
    آلوز : مدتی پیش در مورد قرارداد بستن با من شک و گمان هایی بود ولی بعد از دیدن آنچه در زمین نشان دادم نظر ها عوض شد.
    آلوز : در بارسلونا وقتی همه چیز وقف مراد پیش نرود باید یک قربانی باشد و متاسفانه من قربانی شدم (خنده)
    دنی آلوز : لویس انریکه و کادر فنی تیم تاکید کردند که به من نیاز دارند و از آنچه انجام میدهم کاملا راضی هستند
    دنی آلوز : میخواهم دلیل تقدیر و کم لطفی کردن باشگاه نسبت به من را بدانم
    دنی آلوز : بعضی ها دوست ندارند هرچه در دلم است را به گویم ، میدانم تحمل اخلاق من سخت است
    دنی آلوز : خوشحال هستم که هم انریکه و هم مسی میخواهند من بمانم ولی دوست دارم باشگاه بخاطر من و نه بخاطر آنها من را در اینجا نگه دارد .
    دنی آلوز : ژاوی اسطوره است و مانند او کسی نیست ، خیلی سخت است رفتن او را تحمل کنیم ، من چیزهای زیادی از او یاد گرفتم .
    دنی آلوز : همان طور که گفتم من میتوان در پایان قرارداد باشگاه را ترک کنم و پول برای من مهم نیست ، قدردانی باشگاه برای من مهم است .
    دنی آلوز : برخی از کارهایی که روزنامه نگاران پایتخت انجام میدهند شرم آور است ، بهتر است حرفه ای تر برخورد کنند .
    دنی آلوز : نمیخواهم پیشنهاد هایی که به من شده بگویم ، از این کار خوشم نمی آید .
    دنی آلوز : راستش رو بخوایید اگر مجازات فیفا نیبود باشگاه نمیخواست قرارداد من را تمدید کند واین دلیل بر عدم قدر دانی است . (اینو راست میگه)
    دنی آلوز : من از مدیریت باشگاه عصبانی نیستم فقط از چیزی که دارد اتفاق می افتد ناراحتم .
    دنی آلوز : بعد از فینال برلین تصمیم نهایی خودم رو خواهم گرفت ، انتخابات باشگاه فعلا برای من مهم نیست .
    دنی آلوز : باید به یوونتوس احترام بگذاریم ، انها تیم قدرتمندی هستند که میتوانند به پیروزی برسند.
    دنی آلوز : ما میدانیم که چه سختی هایی پیش روی ما است ، بعضی ها معتقداند ما سگانه را برده ایم .
    دنی آلوز : فعلا تمام احتمالات موجود است ، شاید بمانم و شاید بروم.
    دنی آلوز : باشگاه و رییس میدانند چه اتفاقی باید بافتد تا من در اینجا بماندم .
    دنی آلوز : قطعا به PSG نخواهم رفت ! !

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

منبع : ویوا بارسلونا

پ ن : در منابع معتبر زیادی به این نکته اشاره شده که منظور دنی از ریاست و مدیریت باشگاه بارتومئو نیست و دنی به کنایه احسان رو خطاب قرار داده
    احسان کوتاه بیا دیگه

ویرایش توسط reza67 : 05-26-2015 در ساعت 12:12 AM

3. 3 کاربر مقابل از reza67 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

5. 3 کاربر مقابل از reza67 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای

نیمه حرفه ای

نیمه حرفه ای

9. 2 کاربر مقابل از Rmin عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط reza67 نمایش پست ها
    پ ن : در منابع معتبر زیادی به این نکته اشاره شده که منظور دنی از ریاست و مدیریت باشگاه بارتومئو نیست و دنی به کنایه احسان رو خطاب قرار داده
    احسان کوتاه بیا دیگه

اگه احسان هم کوتاه بیاد فک کنم دنی دیگه کوتاه نمیاد از بس بهش گیر داده دلش پره میگه قدر زحماتمو ندونستن.

11. 2 کاربر مقابل از vahab_21 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    رونالدینیو :" کوتینیو باید لیورپول را ترک کند و به بارسلونا ملحق شود او جایگزین ایده آل برای ژاوی است ""کوتینیو فصل خوبی را سپری کرده است او از هافبک های بزرگ اروپا است و در شیوه بازی و بسیاری از نقاط دیگر در این فصل به تکامل رسیده است ""من نمی توانم با کوتینیو و باشگاه بارسلونا صحبت کنم اما می دانم بارسا به دنبال چه گزینه هایی است "
    "بازی در کنار بازیکنان بزرگ سبب افزایش سطح بازی شما می شود من می دانم کوتینیو در کنار بزرگانی مثل مسی ، سوارز ، نیمار و ژاوی به بازیکن بهتری تبدیل می شود "

13. 2 کاربر مقابل از reza67 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    احسان چی شد ؟

15. کاربر مقابل از reza67 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

ehsan1361
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط reza67 نمایش پست ها

احسان کوتاه بیا دیگه

بله که منظور من بودم دنی دیگه منو شناخته و میدونه باید بره اما این چند تا بازی آخر فوق العاده بود
    حالا بزار فکرامو بکنم دنی جون ، ببینم اوکی میدم یا نه

صفحه 253 از 318 نخستنخست ... 153203243251252253254255263303 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)