منتظریم واسه خرید
منتظریم واسه خرید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نمی دونم خب چه کاریه الکی عنه مفت سر چوب میزنن و هی می گن فلان موقع میاد!
خو دیوث یه ریزه واسه شعور مخاطبت ارزش قائل باش دیگه.
مگه نگفتی نیمه ی اول دی ؟ الان بیست و پنجم هم گذشت!
به گزارش ساز و قلم : کنسرت کامران رسول زاده،دوازدهم بهمن ماه در سالن میلاد نمایشگاه بین المللی در یک سانس روی صحنه خواهد رفت و قطعات آلبوم جدید وی که به زودی منتشر می شود در این کنسرت اجرا خواهد شد.آرمان مهربان به عنوان نوازنده پیانو،کیبورد و تنظیم کننده ارکستر،شروین شهبازی نوازنده گیتار کلاسیک،تایماز اورتگلی نوازنده گیتار الکتریک،مهرداد حامدی نوازنده گیتار باس،سارا سقایی نوازنده فلوت کلاسیک،فرناز خاکپور نوازنده ویولن،سعید جامع به عنوان نوازنده درامز و رضا ملک نوازنده پرکاشن در کنار رسول زاده روی صحنه خواهند بود.لازم به ذکر است کامران رسول زاده آهنگساز و ترانه سرای تمامی قطعاتی است که در این کنسرت خواهید شنید.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اون دستای نامحرم که دستاتو اَزم دزدیده دلگیرم
از این دنیا که توش از عاشقی خیری ندیدم آخرش می رم
دارم می رم...
می رم جایی که مثل خوابِ هر شب پیش من باشی
نگیرن دستتو از من،بذارن تو دلم جاشی
اَزم حرفامو دزدیدن،همه شعرامو دزدیدن
تو قلبم جا شدی اما،تو قلبت جامو دزدیدن
چشات مثل دو تا فانوس،چراغ آسمونم بود
چراغ بختمُ بردن،اَزم چشماتو دزدیدن
از این بارون که می باره،تو رو یادم که میاره دلم خونِ
تو شب تاریک دنیا،بی تو دارم گم می شم،باید برم خونه
برم جایی که مثل خوابِ هر شب پیش من باشی
نگیرن دستتو از من،بذارن تو دلم جا شی
اَزم حرفامو دزدیدن،همه شعرامو دزدیدن
تو قلبم جا شدی اما،تو قلبت جامو دزدیدن
چشات مثل دو تا فانوس،چراغ آسمونم بود
چراغ بختمُ بردن،اَزم چشماتو دزدیدن
البوم قبلیش کیفیت اورجینال
Uploadboy
Uploadbaz
مصاحبه کامران رسول زاده با تی وی پلاس
کامران رسول زاده خواننده جوان و خوش صدای موسیقی ایران که با آهنگ «همین امشب» بسیار مشهور شد، این بار جلوی دوربین تی وی پلاس قرار گرفت تا از همه اتفاقاتی که در سال های اخیر بر سر راه مسیر موسیقایی او اتفاق افتاده است حرف بزند.
کامران رسول زاده که 12 بهمن ماه 1393 در نمایشگاه بین المللی تهران کنسرت دارد، این روزها سخت مشغول آماده سازی و تمرین با گروه پر انرژی خود برای یک اجرای متفاوت و بی نظیر است. خواننده جوان موسیقی ایران را این بار از لنز دوربین های تی وی پلاس ببینید. او برای بیننده های تی وی پلاس یک سورپرایز ویژه هم داشت...
ویرایش توسط MIRLORD : 01-19-2015 در ساعت 11:55 PM
عمری است از عاشقانه ها،خالصانه مرگنامه می سازم!
منتشر شد
دقایقی دیگر از موزیک باران
پخش اختصاصی از موزیک باران
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)