قبلنا تو کار یکی دخالت میکردیم میگفتن مگه تو رُ با اون تو یه قبر میذارن ولی الان با این قبرای[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیز تو این هاست
قبلنا تو کار یکی دخالت میکردیم میگفتن مگه تو رُ با اون تو یه قبر میذارن ولی الان با این قبرای[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیز تو این هاست
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
سلامتی بچه هایی که 5شنبه شب تو کان دوم جون دادن............سلامتی اونایی که قورت داده میشن.....اونایی که لا دستمال جون میدن.......سلامتی تو ک/ونیارو فرشیاسلامتی رو م/مه ایا علی آقا کریمی آقا مهدوی کیا....دست فروشای تو میدونکو/نیای تو زندون
..
به کسی که خودشو دوست نداره
اما به من میگه: “عاشقتَم”
اعتماد نمیکنم.
یه ضربالمثل آفریقایی میگه:
“خیلی مراقب باش وقتی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- مایا آنجللو
از یارو میپرسن :تو از زنت میترسی؟
میگه :چرا باید بترسم؟
لباسارو شستم
اتومو کردم
غذامو پختم
ظرفامو شستم
شیشه هارو تمیز کردم
زیر بچه رو هم عوض کردم
اونی که[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک سری از این دخترها جوری میگن دانشجوی رشته گیاه پزشکی هستن،انگار همکار پرفسور سمیعین.
ما هم نمیدونیم که گیاه پزشکی یک گرایش مهندسی کشاورزیه
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)