نوشته اصلی توسط Peyman دوست عزیز ، درست نیست اینطوری کمین میکنیااااا تو خودت هم دوست درجه یکی :| پس از این ببعد "دوست" اسم رمزه خره ؟
Malware, mojtaba00222, pirana, rebasss
Malware, mojtaba00222, pirana, rebasss, rezaartist, soodi65, tandis_m
نوشته اصلی توسط rezaartist تو خودت هم دوست درجه یکی :| پس از این ببعد "دوست" اسم رمزه خره ؟ بعله ، در جریانم ... شیرینی آدم رو نمیدی اونوقت ادعای رفاقت هم میکنی دوست عزیز ؟؟؟ همیشه بوده ، خیلی وقته ، هنوز با کلمات رمزی آشنا نشدی ؟؟
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
Malware, mojtaba00222, pirana, rebasss, rezaartist
نوشته اصلی توسط Peyman داداش ما که میدونیم چه خبر بوده .. حالا تو تا صبح تکذیب کن میخوای میونه یِ منو با عمه نوید خراب کنیا ، من بهونه میارم شوماها گندشو در نیارین بگین باشه
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
Malware, mojtaba00222, pirana
نوشته اصلی توسط rebasss برمیگردم به خونه حتی اگر با خبر باشم تنها دل خودم برای خودم شور میزنه ... تاخیر داشتی ، نمیدانی که بیادت چه صابونها که به دلمان نزدیم ... فدا بشم آمدم عزیزُم شکر خوبیم دل منم واست شور میزنه دل من هنوزم صابونیِ خوش اومدی رفتی دکتر؟
Malware, mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] الکی؟ الــــــــــکی؟
نوشته اصلی توسط pirana دل منم واست شور میزنه دل من هنوزم صابونیِ خوش اومدی رفتی دکتر؟ فدا بشم نه؛ من خودم دکتر قابلیم ، تو بچگی خیلی دکتر بودم خیلیا رو مداوا کردم
نوشته اصلی توسط Peyman بعله ، در جریانم ... شیرینی آدم رو نمیدی اونوقت ادعای رفاقت هم میکنی دوست عزیز ؟؟؟ همیشه بوده ، خیلی وقته ، هنوز با کلمات رمزی آشنا نشدی ؟؟ بیا قم حالا میدم شیرینی هم یعنی به همین دلیل اسم خر میگن بهش همین شیرینی و اینا ؟
نوشته اصلی توسط rebasss میخوای میونه یِ منو با عمه نوید خراب کنیا ، من بهونه میارم شوماها گندشو در نیارین بگین باشه عمع ی نوید ؟؟؟ من میگم خود نوید هی قطع و وصل میشه ... آها ، باشه ، کژ نمیدم نوید مبارک باشه
نوشته اصلی توسط pirana الکی؟ الــــــــــکی؟ واقعنی الکی گفتم
Malware, mojtaba00222, rezaartist
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 15 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 15 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن