تو این زمستون که نه بارون زیاد داشتیم و نه برف گاهی چترم رو با خودم میبرم بیرون تا دلش نشکنه
تو این زمستون که نه بارون زیاد داشتیم و نه برف گاهی چترم رو با خودم میبرم بیرون تا دلش نشکنه
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
برام چایی آوردن با توت خشک. فک کنم پیر شدم
شاید اگر وقتی در کودکی اشتیاقم ر ابه شعر که نشان دادم ، جز تمسخر کسی واژه بهتری را پشتوانه ام میکرد ، این روزها مشتم را با قلم میکوبیدم ...
این روزها که خودم را شناختم ، ذوق هست ، شوق هست ، کمی اندیشه هست و ... اما دیگر وقتی باقی نمانده ، چیزی که این سالها کم دارمش وقت است وقت ...
هر چند که دستم گه گداری بر قلم میلغرد ...
جار نزن به هر سو ؛ اینجا خفقان زندگان است
کشتی نساز بر این کوه ؛ این شهر آرامگه مردگان است
باد نوز به گیسو ؛ اینجا دلهاشان لرزان است
میخ نکوب بر این چوب ؛ این پوسیده ترین فصل زمان است
"صابر"
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
یه دختره بهم زنگ زد گفت ولنتاین واست چی بگیرم؟بهش گفتم بودنت بهترین کادوعه بعد گفت ببخشید مثل اینکه اشتباه گرفتم نمیدونم دوست دخترکی بود؟
در توصیف شبکه های اجتماعی به این قسمت از آهنگ هایده بسنده میکنم که میگه:"اینجا با این قشنگیاش واسه من زندونه"
شما ها يادتون نمياد ، ما زمانه دبستان شوخي معموليمون با هم اين بود كه پونز بزاريم زيره هم ، كلن آماره تلفات مدارس در زمان ما از آمار تلفات در تصادفات بيشتر بود !!
دخترهای واقعی و خوب و اکازیون رو همون اول تو فامیل و آشنا سوا میکنند،به ما فقط دخترهای لاغر، فمنیست، گیاه خوار، دماغ عملی و ممه پروتزی میرسه...!!!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)