يه بهونه براي بودن و موندن ندارم تو گلوم بغض غمه هوای خوندن ندارم![]()
يه بهونه براي بودن و موندن ندارم تو گلوم بغض غمه هوای خوندن ندارم![]()
ظهر جومه چرا پیداتون نیست دیگه...![]()
بیسکوییت خور ها
فدا ، خوبیم رفیق
برید مرد شید دیگه ، ما عادم نبودیم رفتیم سربازی؟
سربازی انقدرام که میگن بد نی خیلیم حال میده ، مخصوصا سیستمی که داره خیلی عالیه ، مثلا من اضافه خدمت میخوردم بعد خودِ من مسئول ثبت اضافه خدمت تو پرونده ها بودم ، اضافه خدمتم میومد پارش میکردم مینداختم سطل آشغال
همه مریض شدن یا نهایتا مهمون دارن![]()
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به يه بنده خدايی ميگن جملهءِ دلم هواتو كرده رو به انگليسی بگو! ميگه: my heart Fucked your air
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
یارو میره مهمونی ، شب موقع خواب صاحب خونه بهش میگه: جاتو کجا بندازم تو اتاق نی نی خوبه؟ یارو با خودش فکر میکنه کی حوصله گریه بچه داره. بعد به صاحب خونه میگه: نه ممنون همینجا تو حال خوبه! ... صبح پا میشه بره دستشویی یهو یه دختر خوشگل با لباس خواب میبینه .. میگه: شما دختر فلانی هستی ؟ اسمتون چیه؟ دختره میگه: نی نی. اسم شما چیه؟ میگه: من ..خرگاو الاغ نفهم بیشور
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)