عکسی از صابر در سال جدید جیگرتو
Malware, mojtaba00222, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط MaSiHa عکسی از صابر در سال جدید جیگرتو این azis خواننده ی بلغاری نیست؟؟
رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo این azis خواننده ی بلغاری نیست؟؟ آری خودشه صرف نظر از شخصیتش آهنگاشو دوس می دارم
نوشته اصلی توسط MaSiHa آری خودشه صرف نظر از شخصیتش آهنگاشو دوس می دارم من یه مدت آهنگاش رو گوش میکردم ولی به محض اینکه یه کلیپ ازش دیدم کلا همه رو پاکیدم!!!!
Malware, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo انقدر بادم هندی دوست داری؟ من شخصا بیزارم ازش خوشمزه ـس که!
Malware, mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط pirana خوشمزه ـس که! خییلی هم بد مزه اس (البته واسه من )
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] من اونم که چیزش بزرگترِ مجی دیر اومدی چیز کوچیکِ سهم تو شد
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo من یه مدت آهنگاش رو گوش میکردم ولی به محض اینکه یه کلیپ ازش دیدم کلا همه رو پاکیدم!!!! کلیپاش شبیه فیلمای پ/ و/ر / ن هست
نوشته اصلی توسط MaSiHa کلیپاش شبیه فیلمای پ/ و/ر / ن هست اوهوم
نوشته اصلی توسط MaSiHa رفیقان چرا ؟ چون شوما عشقی نوشته اصلی توسط MaSiHa والا هنوز چیز اوضاع به کاممونه نوبت ما نرسیده یه روزی میاد خودمو و خودت ترتیبشو از جلو و عقب میدیم رفیق من برم خونه بعدا میام بقیه نقلا رو قول میگیرم ، فعلا همگی دوستان
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
Malware, MaSiHa, mojtaba00222, pirana
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن