فقط خدا مى دونه
.
.
.
.
.
.
امسال سیزده بدر چند نفر سبزه هاشونو به نیت من گره مى زنن![]()
فقط خدا مى دونه
.
.
.
.
.
.
امسال سیزده بدر چند نفر سبزه هاشونو به نیت من گره مى زنن![]()
سر کوچمون یه بقالی هست از بس صابون گلنار داره
بچه های محل اسمشو گذاشتن
جقالی
+18
..
.
.
یه بچه تخم سگی ﺑﺎ ﺍﺗﻮﺑﻮﺳﺶ ﺑﺎﺯﯼ ﻣﯿﮑﺮﺩﻩ ﻭ ﻣﯿﮕﻔﺘﻪ :ﻗﺎﻡ ﻗﺎﻡ ﺍﯾﺴﺘﮕﺎﻩ ﺍﻭﻝ , ﮐﻮﻧـــﯿﺎ ﺩﺭ ﺟﻠﻮ , ﺟﻨـــﺪ ﻩ ﻫﺎ ﺩﺭ ﻋﻘﺐ .ﻗﺎﻡ ﻗﺎﻡ , ﺍﯾﺴﺘﮕﺎﻩ ﺩﻭﻡ , ﺟـــﺎ ﮐﺸــﺎ ﺩﺭ ﺟﻠﻮ , ﮐـــــﺲ ﮐﺸﺎ ﺩﺭ ﻋﻘﺐ . ﻣﺎﻣﺎﻧﻪ ﮐﻪ ﺣﻮﺍﺳﺶ ﺑﻬﺶ ﺑﻮﺩﻩ ﺷﺎﮐﯽ ﻣﯿﺸﻪ ﻭ 2 ﺳﺎﻋﺖ ﺗﻮ ﺍﻧﺒﺎﺭﯼ ﺯﻧﺪﺍﻧﯿﺶ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﺑﻌﺪ 2 ﺳﺎﻋﺖ ﻣﯿﺮﻩ ﺍﺯ ﺑﭽﻪ ﻫﻪ ﻣﯿﭙﺮﺳﻪ ﺁﺩﻡ ﺷﺪﯼ … ؟ ! ﺣﺎﻻ ﺑﺮﻭ ﻣﺜﻞ ﺑﭽﻪ ﺁﺩﻡ ﺑﺎﺯﯼ ﮐﻦ ﺑﭽﻪ ﻫﻪ ﻣﯿﺮﻩ ﺳﺮﺍﻍ ﺍﺗﻮﺑﻮﺳﺶ ﻣﯿﮕﻪ :ﻗــﺎﻡ ﻗـــﺎﻡ ﺍﯾﺴﺘﮕﺎﻩ ﺳﻮﻡ ,ﺯﻥ ﻗــــﺤـــﺒﻪ ﻫﺎ ﺩﺭ ﺟﻠﻮ, ﻣﺎﺩﺭ ﻗـــــﺤــــﺒﻪ ﻫﺎ ﺩﺭ ﻋﻘﺐ ﺍﻭﻥ ﺟـــــﺎﮐﺸـــــﺎﯾﯽ ﻫﻢ ﮐﻪ ﻣﯿﮕﻦ ﭼﺮﺍ ﺍﺗﻮﺑﻮﺱ 2 ﺳﺎﻋﺖ ﺗﺎﺧﯿﺮ ﺩﺍﺭﻩ ، ﺑﺮﻥ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﺟــــﻨـــــﺪ ﻩ ﺍﯼ ﮐﻪ ﺗﻮ ﺁﺷﭙﺰﺧﻮﻧﻪ ﻭﺍﯾﺴﺎﺩﻩ ﺩﺍﺭﻩ ﻣﻨﻮ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﺑﭙﺮﺳﻦ.
ﻭﻗﺘﯽ ﺭﻓﺘﯽ ﺳﻮﭘﺮﯼ ﺳﺮﻩ ﮐﻮﭼﺘﻮﻥ ﻧﯿﻢ ﺳﺎﻋﺖ ﺩﺍﺭﯼ ﺑﺎ ﺻﺎﺏ ﻣﻐﺎﺯﻩ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﺳﯿﺎﺳﺘﻮ ﻭ ﻣﺸﮑﻼﺕ ﻣﻤﻠﮑﺖ ﺯﺭ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ
ﻭﻗﺘﯽ ﺩﯾﺪﯼ ﯾﻪ ﺩﺧﺘﺮ ﺍﻭﻣﺪﻩ ﺗﻮ ﻣﻐﺎﺯﻩ ﺩﺍﺭﻩ ﺑﻪ ﺩﺭﻭ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﻨﻪ،
ﮔﻤﺸﻮ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺑﺰﺍﺭ ﻧــﻮﺍﺭ ﺑﻬـــﺪﺍﺷﺘﯿﺸﻮ ﺑﺨﺮﻩ!!
ﺧﺠﺎﻟﺖ ﻣﯿﮑﺸﻪ خووووو!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیشتر عذر بخواه داره خوشم میاد
من چی مینویسم که نمیشه داشت ؟
والا خیلی وقته وقت نکردم برم بهش سر بزنم ، ولی جاهای دیگه هم عین این برنامه هست بعدا وقت کردم بهتون خبر میدم
دهنت سرویس از کجا پیداشون میکنی تو
کم پیدا شدی پوریا فقط تو لایکا هستی ، اوکی هستی رفیق یا داری ادا تنگا در میاری؟
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)