ديدين بعضي وقتا اينقدر كار دارين كه تصميم ميگيرين هيچ كاري نكنين ؟ الان تو اون وضعم![]()
ديدين بعضي وقتا اينقدر كار دارين كه تصميم ميگيرين هيچ كاري نكنين ؟ الان تو اون وضعم![]()
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
اصن انگار دو قلوی منی تو
از بابام میترسم وگرنه میدادم!!!
فیلم زیاد میبینم... پـ*ـورن استارای روسم چیزای خوبینبه عمرت شمال نیومدی اما خوب شمالیا رو میشناسیا لِنتی![]()
خدا نکنه عزیزم... زنده باشیفدا بشم داشم![]()
چشم...اگه وقت شد شب وایبر بیا ببینم چی باعث شده داشم دلش از دلتنگی به دلسنگی تغییر وضعیت بده![]()
مردم حرف زیاد میزنن... آره موافقماخبار که اعلام نکرد ، میگن ...اونشو نمیدونم حالا اونش دیگه زیاد مهم نیس ، بانو الکسیس هم انقدر از بــ.اسنش درآمد کسب نکرده![]()
بلد نیستم...والا بوخودا
اشتباه نکن رفیق ، از زندگیت تا میتونی لذت ببر ، تو زندگی بعدی قرار نیست این لذتها تکرار بشه از ما گفتن
البته از اونطرفم میشه به قضیه نگاه کرد!من فک کردم بخاطر دروغگو بودنش میخواستی سریع باهاش بهم بزنی نگو بخاطر چهار خط غذا بیشتر خوردنش میخوای تموم کنی![]()
بمیرم چه زجری کشیدی به من فکر کردیاز شما که پنهون نیست ، از خدا چه پنهون همتون مد نظرم بودین![]()
توی فامیل ما هرکی که توی دوران مجردیش هر غلطی که دلش خواست کرد آخر یه زن دهاتی گرفت... از دست ذهن بیمار خودش که فکر میکرد همه ی دخترای شهری دستمالی شدنمتاسفم برای زندگی شهری که باید برای امن آغوش یک زن به روستاهاش پناه برد ...![]()
امشب باس پیداش شهسلام منم برسون![]()
خدا قوت پهلوون چی کشیدیدقیقا از ساعت 7 و 45 ته به الان طول کشید تا این نقلا رو قول بگیرم ...![]()
![]()
بیشتر بترس؛ زیادیش خوب نیس با کمش موافقم
ای چشم دریده
مردم بهتر از مسئولین حرف میزنن به مسئولین بود همون دادنشونم نمیگفتن طبق معمول قضیه رو کش نمیدادن مبادا چیزی به خطر بیفته
بیا یادت میدم رفیق
ژژژوون دیگه فکر فقط فکر به تو اصن
من که هر کاری نکردم ؛ اما ...
انقدر این میره اون میاد الان نیم ساعته میخوام نقل قولت بگیروم عزیزوم![]()
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
این نقل قول از کجا پیدا شد هی نوتیفیکشن میاد برای ادم![]()
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﯾﻦ ﺑُﺮﺩﯼ ﮐﻪ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﺮﺩﻡ ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﻧﻮﺍﯾﯽ ﯾﻪ ﺩﻭﻧﻪ
ﭘﻼﺳﺘﯿﮏ ﺩﺳﺘﻪﺩﺍﺭ ﺧﺮﯾﺪﻡ،
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺭﻓﺘﻢ ﺧﻮﻧﻪ ﺩﯾﺪﻡ ﺩﻭﺗﺎﺳﺖ ﭼﺴﺒﯿﺪﻥ ﺑﻬﻢ !!
ﻏﯿﺮ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ ﭼﺸﻤﮕﯿﺮﯼ ﻧﺪﺍﺷﺘﻢ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ
دختره ساعت باباشو برده پیش
ساعت ساز
تعمیرکاره گفته
به بابات بگو موتورش خرابه
دختره هم گفته
بابای من موتور نداره 206 داره
میگن ساعت فروشه رفته تو ساعت دیواری هر یک ساعت میگه
کو،کو
کو،کو :| :|
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)