من شب قبل از امتحان دارم آهنگ گوش میدم متن آهنگش اینجوریه:بیخیال فردا!!!!بیخیال فردا!!!!
من روز بعد از امتحان دارم آهنگ گوش میدم متن آهنگش اینجوریه:مخور غمه گذشته گذشته ها گذشته!!!!
من شب قبل از امتحان دارم آهنگ گوش میدم متن آهنگش اینجوریه:بیخیال فردا!!!!بیخیال فردا!!!!
من روز بعد از امتحان دارم آهنگ گوش میدم متن آهنگش اینجوریه:مخور غمه گذشته گذشته ها گذشته!!!!
یک روز ملانصرالدین برای تعمیر بام خانه خود مجبور شد مصالح ساختمانی را بر پشت الاغ بگذارد و به بالای پشت بام ببرد. الاغ به سختی از پله ها بالا رفت .
ملا مصالح ساختمانی را از دوش الاغ برداشت و سپس الاغ را بطرف پایین هدایت کرد اما هر کاری کرد الاغ از پله پایین نیامد. ملا الاغ را رها کرد و به خانه آمد.
بعد از مدتی متوجه شد که سقف اتاق خراب شده و پاهای الاغ از سقف چوبی آویزان شده است. بالاخره الاغ از سقف به زمین افتاد و مُرد.
ملا نصر الدین گفت:
لعنت بر من که نمیدانستم که اگر خر به جایگاه رفیع و پست مهمی برسد، هم آنجا را خراب میکند و هم خودش را میکُشد!
دختر خانم ها توجه کنند...
هر وقت بای پسر آشنا شدید و بعد ی هفته پیامها و زنگهایی با شماره ناشناس دریافت کردید 99.9 درصد مطمان باشید که دوست پسرتون و داره امتحانتون میکنه.
پ مراقب باشید سوتی ندید *^_^*
ﻓﮑﺮ ﮐﻦ ﺟﻨﮓ ﺑﺸﻪ ...
ﺑﻌﺪ ﺑﺎ ﺧﻮﺍﻧﻨﺪﻩ ﻫﺎ ﺑﺮﯾﻢ ﺑﻪ ﺟﻨﮓ ﺩﺷﻤﻦ !
.
.
.
.
ﻋﻠﯿﺸﻤﺲ: ﺑﺪﻩ ﺍﻭﻥ ﮐﻼﺷﯿﻨﮑﻮﻑُ ﺩﺳﺖ ﻋﻠﯿﺸﻤﺲ ﮐُﭙﻠﯽِ ﻣﻮﯼ ﻓُﮑﻠﯽ... !
.
ﯾﺎﺱ: ﻣﻦ ﮐﺴﯽ ﻧﯿﺴﺘﻢ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﺗﯿﺮﺍ ﺩﺭﺩﻡ ﺑﮕﯿﺮﻩ ﻭﻟﯽ ﺍﯾﻦ ﺯﺧﻤﯿﺎﺭﻭ ﮐﯽ ﻣﯿﺨﻮﺍﺩ ﮔﺮﺩﻥ ﺑﮕﯿﺮﻩ... !
.
ﺳﺎﺳﯽ ﻣﺎﻧﮑﻦ: ﻧﺎﺭﻧﺠﮑﺎ ﮐﻮﻭﻭﻭﻭﺟﺎ ﺍَﻥ ؟ ﺩﻧﺒﺎﻟﻪ ﺩﺍﻣﻦِ ﮐﻮﺗﺎﻫﻦ... !
.
ﻫﯿﭽﮑﺲ: ﭘﺮﭼﻢ ﺑﺎﻻﺳﺖ ﻣﻦ ﻭﺍﺳﺎﺩﻡ !
.
ﺗﻬﯽ: ﮐـُﻠﺖِ ﻣﻦ ﮔﻢ ﺷﺪﻩ ﻭ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﯾﮏ ﺧﺸﺎﺑﻪ... !
.
ﺯﺩﺑﺎﺯﯼ: ﺟﺒﻬﻪ ﻣﺎﻝ ﻣﻨﻪ ﺟﺒﻬﻪ ﻣﺎﻝ ﻣﻨﻪ... !
.
پیﺸﺮﻭ: ﺑﻮﻣﻤﻢ، ﺑﻨﮓ، ﭼﯿﮏ ﭼﯿﮏ، ﺗﺦ ﺗﺦ ... ! :|
.
ﺁﺭﻣﯿﻦ 2fm: ﺑﻪ ﻫﺪﻑ ﺯﻝ ﺑﺰﻥ ، ﺑﯿﺎ ﺑﺒﯿﻦ ﺑﻤﺒﻮ !
.
ﺗﺘﻠﻮ: ﮐﯽ ﺍﺯ ﭘﺸﺖ ﺑﻬﺘﻮﻥ ﺧﻤﭙﺎﺭﻩ ﻣﯿﻨﺪﺍﺯههههههههﻩ
توی داروخانه حواست باشه که دکتر دستش تو جیبش نباشه. چون بعضی وقتها در همین حالت میگه:
اینو روزی 3بار بخور!
اینو قبل از خواب بمال!
اینو موقع خواب بزار زیر زبونت!
اینو فشار بده و یه قطره توی دهنت بریز!
اینو بجو برای گلوت خوبه!
اینو به صورت شیاف مصرف کن
رسیدی اِس بده.
(اس.ام.اس یک کشاورز زحمتکش شیرازی به محصولات باغش!)
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)