نوشته اصلی توسط mojtaba00222 دارم خودمو واسه عمت لوس میکنم بعدشم من خودم هنو نمیدونم گی هستم ، نیستم صبر کن تکلیفم معلوم شه تو بیا ما خودمون لوس میکنیمت بازم بیا مشخص میشه
mojtaba00222, P!nk Rose, rebasss, SouRena!
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 العفو العفو فردا اول وقت اینجا باشیا... لباس گرمم بیار امروز تمام وقت بارون بوده مثکه هنوزم داره میباره
P!nk Rose, rebasss, SouRena!
نوشته اصلی توسط pirana تو بیا ما خودمون لوس میکنیمت بازم بیا مشخص میشه همش تقصیر صابر هس ... اولش که من میومدم اینجا یادمه صابر شوهر عمت بود .... نمیدونم ییهو چی شد من شدم شوهر عمت ؟؟؟؟؟
P!nk Rose, pirana, rebasss, SouRena!
رسیدنم بخیر چقدر جک گفتید دم همه ـتون داغ
نوشته اصلی توسط pirana اون شکلک رو من کجا استفاده کردم نوید؟
mojtaba00222, rebasss, SouRena!
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 همش تقصیر صابر هس ... اولش که من میومدم اینجا یادمه صابر شوهر عمت بود .... نمیدونم ییهو چی شد من شدم شوهر عمت ؟؟؟؟؟ من هر جفت ـتونو دوست دارم باهم بیاید به عمه ـم حق انتخاب بدید
نوشته اصلی توسط pirana من هر جفت ـتونو دوست دارم باهم بیاید به عمه ـم حق انتخاب بدید حالا بازم سعیت بر این باشه که انتخابت صابر باشه پیشاپیش ازت ممنونم
نوشته اصلی توسط pirana خوش باشی انقدر پر رنگ ـم؟ اره خیلی
mojtaba00222, pirana, rebasss, SouRena!
نوشته اصلی توسط MAHAK اون شکلک رو من کجا استفاده کردم نوید؟ وقتی نقل میگیری میبینی توی ابر نوشته "نوشته اصلی توسط..." جلوش یه فلش آبی ـه... روی اون که کلیک کنی میری سر همون پستی که ازش نقل گرفتی... برو ببین کدوم پستت بود...
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 حالا بازم سعیت بر این باشه که انتخابت صابر باشه پیشاپیش ازت ممنونم انقدر از عمه من گریزونی؟ تو نمیخوای بگی متولد چه ماهی هستی؟ در تصمیم گیری تاثیر داره
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 13 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن