دوستان سلام لطفا کسی میتونه کمک کنه اسم این خواننده واهنگ کاملش رو پیدا کنم ممنون از همراهیتون
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان سلام لطفا کسی میتونه کمک کنه اسم این خواننده واهنگ کاملش رو پیدا کنم ممنون از همراهیتون
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من با یپصدای یه خوااننده به نام چلارسی شنیدم ریتمشم شاده! اما این ورژنش قشنگتره و صدای خواننده زیباتره.لطفا اگه کاملش رو داری بذار اگه پیداش کردی
متاسفانه هیچ ردی ازش پیدا نکردم تعجب میکنم
سلام عزیزان امیدوارم نام خواننده این اثر زیبا را بدونید وکاورش را هم بگذارید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] بسیار ممنونم دوست عزیز / خدا پشت وپناه دوست خوب و انجمن موزیک باران بی همتا
ویرایش توسط ENSAN : 04-11-2025 در ساعت 09:04 PM دلیل: تشکر از کاربر عزیز
هانی چاوشی هست
Hani Chavoshi - Delam Barat Tang Shodeh
Sabas عزیز بالا تشکّر کردم ولی اینجا بخاطر کاور زیبا هم بینهایت ممنونم وسپاسگزار
خداوند شما را برای خانواده محترم و انجمن موزیک بارن سرافراز نماید
ویرایش توسط ENSAN : 04-14-2025 در ساعت 03:56 AM
سلام دوستان و sabas عزیز نام خواننده وکاورش را میخواستم
حرف آخر از مجید بابایی
خیلی ممنونم SABAS عزیز خیر ببینی استادی اُستاد ، به تمام معنا
عزیزان این ترانه را بنام آرمین دارم اگر کاوری دارید قرار دهید
دوستان از زحمات بی شائبه شما سپاسگزارم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)