من هستم امیرجان
رفقا واقعا دمتون گرم که گروه تشکیل دادید و البوما رو خریداری کردید...سال گذشته یه گروهی در فیس بوک تشکیل دادیم برای خرید از آیتونز که دوستان فقط درحرف ادعا داشتن و در عمل هیچ!!! در خریدهای بعدی هرکمکی از بنده به عمل بیاد دریغ نمیکنم...
دوستان سلام... ممنون از این پیشنهاد خوبتون... چون یکم دیر دیدم این تاپیکو نتونستم تو خرید آثار چکناواریان مشارکت کنم به جاش 2 تا آلبوم به سلیقه ی جمعی بگین که من واستون بخرم.. واسه اکانت مشترک تو بیپ تونز هم 100% رو من حساب کنید![]()
doostan agar kesi in majmoome farhad k 5 ta cd hast ro 320 dare khili khoob mishe,man gashtam too beeptunes nabood,onzaman man faghat tonestam cassetesho begiram va cd nabood , albate ba in majmomee ye ketabche 100 bargi ham dare k khiliii shakileeee
[QUOTE=MansourFriends;128256]doostan agar kesi in majmoome farhad k 5 ta cd hast ro 320 dare khili khoob mishe,man gashtam too beeptunes nabood,onzaman man faghat tonestam cassetesho begiram va cd nabood , albate ba in majmomee ye ketabche 100 bargi ham dare k khiliii shakileeee[/QUOTE
من اینو دارم.
منم حاضرم تو خرید آلبومها مشارکت کنم.
اینم خیلی خوبه...اما مشارکت بالا میخواد....(چندتا البوم حسین علیزاده عزیز رو از بیپ تونز دارم اما حجم و قیمت آثار بالاست)
برای کسانی که در این مجموعه همکاری نداشته اند و تقاضای لینک دریافت آلبوم ها رو داشته اند تنها یک راه وجود دارد و آن این است که 2 آلبوم از بیپ تونز به انتخاب ما گرفته و ارسال کنند.به این صورت نیز متغاقبا لینک دانلود مجموعه آثار لوریس چکناوریان را دریافت می کنند.
در ضمن آلبوم های شما نیز که ارسال می کنید در اختیار بقیه اعضاء هم قرار می گیره.
با تشکر از دوستان گرامی
در ضمن برای همکاری درخرید آلبوم های شناخت دستگاههای موسیقی ایرانی موسسه ماهور به لینک زیر مراجعه نمایید%
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط Muhammad : 09-25-2014 در ساعت 04:20 AM
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)