1 . نشر تازه ی این آلبوم دربردارندهی ۲ سیدی است که نخستینِ آن نسخهی کهنِ این آلبوم و دیگری بازسازی و ریمسترِ آن با افزوده شدن [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]«کوزه»، «[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]» و «بینز» است که بدون آگاهی یا خُرسندیِ «[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]» بهدست «آوای نوین اصفهان» بهسال ۱۳۸۸ منتشر شد.
2. از آلبوم باد صبا نسخه با کیفیت تر موجود می باشد اما متاسفانه من در اختیار ندارم .
3. از اون اجرا هم چیزی ندارم
4. در مورد آلبوم های استاد علیزاده هم باید به عرضتون برسونم نزدیک به 10 تایی ازشون آلبوم دارم اما در مورد خرید آثار این هنرمند به صورت گروهی من مخالفم چون بیشتر آلبوم های این هنرمند توسط موسسه ماهور نشر شده و قیمت آلبوم های این موسسه چه به صورت دیجیتال و چه به صورت فیزیکی زیاد با هم فرقی نمی کنن در حد 1000 تا 2000 هزار تومان برای این نوع آلبوم ها نسخه فیزیکی رو تهیه کنید بسیار مناسب تر میباشد.