صفحه 12 از 12 نخستنخست ... 2101112
نمایش نتایج: از 111 به 115 از 115

موضوع: خرید مجموعه آثار لوریس چکناوریان

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Fanom نمایش پست ها
    شما تو آرشیوت :
    صدای سخن عشق شهرام ناظری تک سی دی داری یا دو سی دی؟
    نسخه با کیفیتی از البوم باد صبا می اید ؟
    اجرای تصویری از شهرام ناظری و علیرضا فیض بشی پور؟ من فقط یه تیکه کوتاه از کنسرت Paris 2007 دارم که حالت دمو داره خیلی دنبال نسخه کاملشم

پیشنهاد من برای سری بعدی خرید آلبوم های حسین علیزاده س اگه تصمیم به خرید داشتین من هستم
    1 . نشر تازه‌ ی این آلبوم دربردارنده‌ی ۲ سی‌دی است که نخستینِ آن نسخه‌ی کهنِ این آلبوم و دیگری بازسازی و ری‌مسترِ آن با افزوده شدن [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]«کوزه»، «[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]» و «بینز» است که بدون آگاهی یا خُرسندیِ «[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]» به‌دست «آوای نوین اصفهان» به‌سال ۱۳۸۸ منتشر شد.

2. از آلبوم باد صبا نسخه با کیفیت تر موجود می باشد اما متاسفانه من در اختیار ندارم .

3. از اون اجرا هم چیزی ندارم

4. در مورد آلبوم های استاد علیزاده هم باید به عرضتون برسونم نزدیک به 10 تایی ازشون آلبوم دارم اما در مورد خرید آثار این هنرمند به صورت گروهی من مخالفم چون بیشتر آلبوم های این هنرمند توسط موسسه ماهور نشر شده و قیمت آلبوم های این موسسه چه به صورت دیجیتال و چه به صورت فیزیکی زیاد با هم فرقی نمی کنن در حد 1000 تا 2000 هزار تومان برای این نوع آلبوم ها نسخه فیزیکی رو تهیه کنید بسیار مناسب تر میباشد.

2. کاربر مقابل از Muhammad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    آلبوم ارسال شد.

4. 4 کاربر مقابل از Muhammad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

6. 3 کاربر مقابل از vahid عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای

8. 2 کاربر مقابل از vahid عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    vahid

10. 2 کاربر مقابل از Muhammad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 12 از 12 نخستنخست ... 2101112

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)