نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH من هنوز نتوستم از پارو بکشم بیرون مگه قرارـه بکشی؟ لذت ـشو ببر...
نوشته اصلی توسط pirana مگه قرارـه بکشی؟ لذت ـشو ببر... منظورم اینه نتوستم چیزی دیگه گوش بدم فعلا عاقا ما بریم بازم بیاین
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH منظورم اینه نتوستم چیزی دیگه گوش بدم فعلا عاقا ما بریم بازم بیاین پیش ما بیا Blood Ties (I) (2013)
نوشته اصلی توسط pirana پیش ما بیا Blood Ties (I) (2013) نوکرتم
نوشته اصلی توسط pirana فرماییدم دیشب از دانشگاه تا خونه 13 گوش دادیم واسه همين از سيزده ميگی سرِ زبونته
نوشته اصلی توسط pirana 300 دفعه اینو گفتیا ما چون ز دری پای کشیدیم کشیدیـم... امید ز هرکس که بریدیم بریـــــــــــــــدیم دل نیست کبوتر که چو برخاست نشیند... از گوشه ی بامی که پریدیم پریــــــــدیم اومدم مگه بت نگفته بودم بی تو روزگار من تیره و تاره حالا یادگار من بعد سفر کردن تو طناب داره
هر روزم وقتي ميبينم ميگذره مثل هم وقتي ميبينم دور ميشي كم كم اشتباهه اينكه عاشقت باشم
نوشته اصلی توسط tandis_m هر روزم وقتي ميبينم ميگذره مثل هم وقتي ميبينم دور ميشي كم كم اشتباهه اينكه عاشقت باشم من با زخم زبونات رفیقم مرحم بذار با حرفات رو زخم عمیقم
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH نوکرتم سالاری نوشته اصلی توسط M.GCH واسه همين از سيزده ميگی سرِ زبونته بله دیگه نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH اومدم مگه بت نگفته بودم بی تو روزگار من تیره و تاره حالا یادگار من بعد سفر کردن تو طناب داره خوش اومدی صفا آوردی نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH من با زخم زبونات رفیقم مرهم بذار با حرفات رو زخم عمیقم من میخوام به خونه ی خدا برم... اگه مِی خونه نرم کجا برم؟
نوشته اصلی توسط pirana خوش اومدی صفا آوردی من میخوام به خونه ی خدا برم... اگه مِی خونه نرم کجا برم؟ میرم فراموش میکنم واسه همیشه اسم تو از قفست پر میشکم که بشکنه طلسم تو
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن