نوشته اصلی توسط pirana دوستم زنگ زد میخواد ببره شیرینی ماشین ـشو بده بهمون... شرمنده... باز میبینمت... فعلا... یا علی...
نوشته اصلی توسط AL222 میرم از شهر تو با یه کولباره خاطره دل من مونده پیشت اما پاهام مسافره هو علی مدد دل شکسته ایم
نوشته اصلی توسط yaran من رفتم تعطیل شد؟
نوشته اصلی توسط yaran هو علی مدد دل شکسته ایم من بايد چی کار کنم... منو باورت بشه تا يکم تحمل و عاشقی سرت بشه
نوشته اصلی توسط yaran هو علی مدد دل شکسته ایم من آن خنجر به پهلویم... که دردم را نمیگویم...
نوشته اصلی توسط M.GCH من بايد چی کار کنم... منو باورت بشه تا يکم تحمل و عاشقی سرت بشه اععع اومدی... --------------- هنوزم چشمای تو... مثل شبای پر ستاره ـس...
نوشته اصلی توسط pirana اععع اومدی... --------------- هنوزم چشمای تو... مثل شبای پر ستاره ـس... ببخشید قبلی بهم ريخت! سلام به صلح سلام به عشق... بی عشق از دنیا چی ميمونه...
نوشته اصلی توسط M.GCH ببخشید قبلی بهم ريخت! سلام به صلح سلام به عشق... بی عشق از دنیا چی ميمونه... فدای سرت همزمان شد دیگه... هنوزم دیدن تو... برام مثه عمر دوباره ـس...
HADIS
نوشته اصلی توسط pirana فدای سرت همزمان شد دیگه... هنوزم دیدن تو... برام مثه عمر دوباره ـس... ساده بيا دست منو بگيرو... ساده نگير اين همه سادگی و!
نوشته اصلی توسط M.GCH ساده بيا دست منو بگيرو... ساده نگير اين همه سادگی و! وای کشته مارو شخصیتتون... وای کشته مارو تربیتتون
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن