نوشته اصلی توسط mehr69 هر کجا شاخه گلي همرنگ خون رويد ز خاک کشته ي عشقي است مدفون، از مزار ما مپرس سکوت تو مثلِ یِ راز سر بسته بین تولد و مرگ شناورم می کرد نفس کشیدن تو قوطیِ در بسته از اینکه پروانم مکدرم می کرد
نوشته اصلی توسط HADIS سکوت تو مثلِ یِ راز سر بسته بین تولد و مرگ شناورم می کرد نفس کشیدن تو قوطیِ در بسته از اینکه پروانم مکدرم می کرد دلم تنهاست ماتم دارم امشب دلي سرشار از غم دارم امشب
نوشته اصلی توسط mehr69 دلم تنهاست ماتم دارم امشب دلي سرشار از غم دارم امشب بسم الله ای روح البقا بسم الله ای شیرین لقا بسم الله ای شمس الضحی بسم الله ای عین الیقین
نوشته اصلی توسط Allaxa بسم الله ای روح البقا بسم الله ای شیرین لقا بسم الله ای شمس الضحی بسم الله ای عین الیقین نشاط جوانی ز پیران مجوی که آب رفته باز نیاید به جوی
نوشته اصلی توسط mehr69 نشاط جوانی ز پیران مجوی که آب رفته باز نیاید به جوی یا موذن زاده اذان افطارش جادوی خلوتی شهر تهران باشه
نوشته اصلی توسط Allaxa یا موذن زاده اذان افطارش جادوی خلوتی شهر تهران باشه هر که نان از عمل خويش خورد منت حاتم طايي نبرد
نوشته اصلی توسط mehr69 هر که نان از عمل خويش خورد منت حاتم طايي نبرد دیگه از خستگیام خسته شدم دیگه از بستگیام بسته شدم
نوشته اصلی توسط Allaxa دیگه از خستگیام خسته شدم دیگه از بستگیام بسته شدم ما ز یاران چشم یاری داشتیم خود غلط بود آنچه می پنداشتیم
نوشته اصلی توسط mehr69 ما ز یاران چشم یاری داشتیم خود غلط بود آنچه می پنداشتیم مست و پریشان تو ام موقوف فرمان تو ام اسحاق قربان تو ام این عید قربانیست این
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن