نوشته اصلی توسط pirana مرا اینگونه گر خواهی دلت را آشیانه ـم کن... من آن نشکستنی هستم بیا و امتحانم کن... نرم نرمک میرسد اینک بهار...ای وای بر ما اگر......کامی نگیریم از بهار
نوشته اصلی توسط yaran نرم نرمک میرسد اینک بهار...ای وای بر ما اگر......کامی نگیریم از بهار روزها گر رفت گو رو باک نیست تو بمان ای آنکه جز تو پاک نیست
خود را نگر او را ببین ، کی دیده ای یاری چنین اول به وصل خویش رس ، دوم به سوی دار شو دلبسته را بر آب و گل نی آگه از اسرار دل راز جهان عشق است و بس ، عاشق در این بازار شو
نوشته اصلی توسط p@RH@m روزها گر رفت گو رو باک نیست تو بمان ای آنکه جز تو پاک نیست تو ای سربازو ای فرزند بهتر.....به غسلت میبرم با دیده طر
اقا خیلی کندیدا
نوشته اصلی توسط yaran تو ای سربازو ای فرزند بهتر.....به غسلت میبرم با دیده طر رحم آر و مکن طاقم من خانه نمیدانم من فعلا رفتم ،
daniyal
نوشته اصلی توسط p@RH@m رحم آر و مکن طاقم من خانه نمیدانم من فعلا رفتم ، من نه منم ، نه من منم نه تو تویی ، نه من منم من دنبالِ هدف فقط از خودم که عقب ترم
نوشته اصلی توسط Mo$en رو تحلیل و تجزیه آهنگ های روز دنیا رو من حساب باز کن همه تو سایت من و به نام انالیزگر میشناسن کمکی بود در خدمتمتتونم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط daniyal من نه منم ، نه من منم نه تو تویی ، نه من منم من دنبالِ هدف فقط از خودم که عقب ترم میدونی حرفی ندارم اگه زمزمه هامون شده یخ تو دلامون میدونی جایی ندارم جز امشب زیر بارون برم پیش خدامون
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن