دوست گرامی آلبوم هایی رو که معرفی کردین هر کدام در نوع خودشون بی نظیرن اما به نظر من یه نوع خشک بودن توضیحات و یکنواختی سازها در این آلبوم ها یه کم میزان یادگیری در مورد شناخت دستگاه ها رو سخت تر می کنه .
اما به نظر من با گوش فرا دادن به مجموعه شناخت دستگاه ها موسیقی ایرانی (موسسه ماهور) با گرد آوری محمد رضا فیاض در این مجموعه هر دستگاه را با ساز های مختلف و همچنین آواز های مختلف از هنرمندان بنام موسیقی سنتی و توضیحات زیبایی که با صدای خانم و آقایی دکلمه می شود این مجموعه را بسیار زیبا و کاربردی تر می نماید.
لینک مجموعه 7 آلبومی شناخت دستگاه ها :
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
![]()
دمو البوما رو شنیدم لذت بردم...چون من و خیلیا دیگه ممکنه تفاوت دستگاه ها رو تشخیص ندن
رو منم برای خرید مجموعه حساب کنید
7نفر بشیم...میتونیم بخریم؟![]()
دوستان گرامی لطفا برای خرید از این لیست استفاده کنید.
1. muhammad آلبوم شماره 1
2. hojjatmc آلبوم شماره 2
3. sasan69 آلبوم شماره 3
4. amintabibzadeh آلبوم شماره 4
5. old_yasin آلبوم شماره 5
6.
7.
دو آلبوم شماره 6 و 7 هم برای دو نفر که به جمع مون اضافه میشن میمونه.
من که مشکلی ندارم ولی به نظرم این روشی که الان در پیش گرفته شده اشتباهه... وقتی بخوایم تند تند تاپیک خرید آلبوم بذاریم، ممکن ماهی 10 تا 20 تومن هزینه برای هر کدوم از بچه های شرکت کننده بیفته، این منهای هزینه ایه که هر شخص برای خرید بقیه آلبومهای مورد علاقه شون کنار میذارن... بعد از یه مدت کوتاه شرکت کننده ها کمتر و کمتر میشه تا دیگه هیچ استقبالی از چنین تاپیک هایی نمیشه!!
به نظرم اگه ماهی یک بار این جور تاپیکی داشته باشیم، هم جذابیت کار حفظ میشه، هم استمرارش...
البته این نظر شخصیه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)