نوشته اصلی توسط yaran اقا اینجا مهندس کامپیوتر نداریم چند تا سوال ازش کنیم؟ سوالت چیه بگو خودم راهنماییت میکنم
نوشته اصلی توسط Hadi فقط عکس ازش داری ؟ آخه گفتی شنیدم دنبال اینی منم فک ردم حتما خودت داری ! نه کنسرت گوگوش خوشم نمیاد موزیک ویدئو فقط 2 تا داره دی وی دی خوب اونارو اپ کن
نوشته اصلی توسط Hadi سوالت چیه بگو خودم راهنماییت میکنم همونی که ظهر پرسیدم: تو کیسهای اسکلت معکوس اگه فن پاور رو به تو باشه برای قطعات مشکلی پیش نمیاد
دوستانی که اون زیزین تو بحثها شرکت کنین اقای زننده تاپیک به چی نگا میکنی حرف بزن
نوشته اصلی توسط yaran همونی که ظهر پرسیدم: تو کیسهای اسکلت معکوس اگه فن پاور رو به تو باشه برای قطعات مشکلی پیش نمیاد کیس های حرفه ای اکثرا از پایین پاور میخوره جدیدا ..... مشکلی پیش نمیاد ! داخل کیست فن داره هوارو پس بده بیرون ؟
الان فن پاور خودمم همینجوریه این چند ساله که اینجوریه خنک دهی شم بیشتره اتفاقا
نوشته اصلی توسط Hadi کیس های حرفه ای اکثرا از پایین پاور میخوره جدیدا ..... مشکلی پیش نمیاد ! داخل کیست فن داره هوارو پس بده بیرون ؟ اره داره 5 تا فن هست دوتا میده تو سه تا میده بیرون
نوشته اصلی توسط Hadi الان فن پاور خودمم همینجوریه این چند ساله که اینجوریه خنک دهی شم بیشتره اتفاقا شما درست میگی پس چرا اون قسمت که پاور قرار میگیره زیرش جای فن گذاشتن؟
نوشته اصلی توسط yaran اره داره 5 تا فن هست دوتا میده تو سه تا میده بیرون پس دیگه گرفتی مارو ؟ اون کیس تو الان یخچاله! میگی نه دست بزار رو کیست دمارو میفهمی ! پاورت چیه ؟ گرین ؟
نوشته اصلی توسط yaran شما درست میگی پس چرا اون قسمت که پاور قرار میگیره زیرش جای فن گذاشتن؟ یه عکس از کیست بنداز ازونجایی که میگی تا بت بگم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن