@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این قطعه سالِ 2013 منتشر شد . الان شده سالِ 2017 !
4 سالِ منو یاد حال و هوایِ بارونی میندازه ! یا . . . چو از این کویرِ وحشت به سلامتی گذشتی . . .
شعرش رو یغما نوشته .
اگه نه شنیدین شدیدا توصیه میشه !
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی صابر زیبا بود و تا ب حال نشنیده بودم@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(صدای خواننده خوشم نیومد اما تنظیم و شعر خوب بود)
اینجا که ی هفتس که داره بارون میاد و کلافم کرد
ی نکته ای که توجه منو جلب کرد تگ ا هنگ بود ک احتمالا متن شعرو اضافه کردی و نشون می ده چقدر آرشیو و ارزش کار برات مهمه![]()
ویرایش توسط SaSan69 : 02-14-2017 در ساعت 02:40 AM
با صدای ایشون نشنیدم ...
ولی اینو بگیر گوش کن هم صدای خواننده خیلی بهترِ ، هم موسیقی خیلی خیلی بهترِ (تنظیم کار هم با شهاب اکبری نازنین تشریف داشته است ...)
![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
بچه ها آدرس جدید قیلتر شده؟
برام من با فایرفاکس بالا نیورد مجبور شدم با وب فریر بیام دوباره
واقعا چه قدرِ آهنگِ صدایِ بارون ستّار عجیبه![]()
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)