@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظرت راجبه این دوتا لایه باز چیه؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط Meysam Molaei : 02-22-2017 در ساعت 05:13 AM
فک ميکنم مخاطب من بودم چون تنها کسي که اينجا به قول شما مسخره بازي در مياره منم :l
و باز هم فک ميکنم قبلاً بارها حرفامو در اين مورد زدم ولي بازم بگم شايد يه چيزي اضافه شد
بزار از اينجا شروع کنيم !! شما که کتاب خوانده هستي به من بگو که معني مجاز چيه ؟ اين کلمه معني چيه ؟ مجاز يني چيزي که واقعي نيست و وجود نداره و نوعي فضاي تخيليه !! درسته ؟!
خب حالا ما تلگرام رو داريم که اونجا ميشه گفت که هويت اشخاص مشخصه و اونجا قضيه فرق ميکنه ( در مورد اينستا هم ميشه گفت ) که بنده دیگه اونجا اسی نیستم بنده اونجا احسان هستم مدیر بازرگانی فلان شرکت و اونجا دیگه خبری از شوخی ( به قول شما تمسخر و بی فرهنگی ! ) نیست . اونجا مرزها مشخصه هویت ها مشخص و حد و حدود مشخص !!! اونجا روابط کاملاً جدیه و منم آدم جدی هستم ( به جز دوستان صمیمی ) پس نتیجه میگیریم فضای مجازی بهتر از دنیای واقعی نیست و هیچ چیز نمیتونه جای دنیای واقعی رو بگیره ! حالا شما میگی بهتر از دنیای واقعیه نظرت محترم ولی دنیای مجازی سرابی بیش نیست !!
خب اين از تعريف مجاز و فضاي مجازي ... گذاشتيم کنار ...
حالا سوال من از شما اينه : چجوري در اينجا روي شخصيت افراد ميشه اظهار نظر کرد در صورتي که هيچ شناختي نداريم ؟!؟! ( تلگرام فرق ميکنه )
همون ژست های تو خالی و عقده گشای که شما گفتی و برای من یکی اثبات شد ... ديگه بيشتر از اين کشش نميدم چون ميرسم به قضيه ژست بعضي ها :))
خب حالا ميريم سراغ قضيه مسخره بازي :l
اين چيزايي که شما ميگي مسخره بازي از نظر بنده ي حقير همش شوخيه !! نظر شما هم محترمه ولي من در بالا گفتم فضاي مجازي ( اينجا رو ميگم ) براي من يک شوخي بيش نيست ! حالا بماند براي بعضي ها شده محل زندگي و تمام زندگی و تخیل پوچ و دیگر هیچ ... !!!
حالا شما جدي ميگيري به خودت مربوطه
در مورد قضيه عقل کل و کتاب خوندن و ... ( ميخوام همشو يه جا بگم خلاص ) که شما گفتي بايد بگم که بنده اينجا فقط نظرمو ميگم و اگه کسي سوالي داشته باشه کمکش ميکنم و تجربياتمو ميگم ! در مورد خودم میگم : کدوم عقل کل ؟!؟! بنده نه اهل کتاب خوندن بودم و هستم و نه فيلم ديدن ! ولي تجربيات زيادي دارم ... زماني که هم سندوسال شما عزيزان بودم به جاي تلف کردن وقت در پاي فضاي دائم از اين شاخه به آن شاخه پريدم و پيراهن ها پاره کردم تا رسيدم به اينجا !!
پس من هم ميتونم اظهار نظر کنم و نظرمو بگم جوري هم که به کسي برنخوره !! هر موقع هم که از شکلک استفاده نکردم در اسپم هام يني کاملاً جدي هستم! حالا برداشت شما اینطوری بوده و کاریش نمیشه کرد
اينم بگم جواني و جاهليت ما با اين دوره و جواني کردن شماها خيلي فرق داشت ! ما که اوایل دهه شصت بودیم دوران خودمون رو داشتیم ... البته برای من دوران بدی نبود دبیرستان و دانشگاه خیلی بود ...
بحث طولاني شد اما گفتم یکجا بگم خلاص
سعی کنیم الکی قضاوت نکنیم
بيخيال
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)