[QUOTE=TO FAN;706814] نوشته اصلی توسط Soheil اقد کره ایی دیدی تویم از دست رفتی رو توام مجازی نظر دارم
نوشته اصلی توسط Soheil نقطه ما شروع اول و اخره دردها بود چه آرزوها که داشتَم من و دیگر ندارم ...
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
طوفان زلیل شده تو مگه نمیخوایی بری اگر نمیخوایی بری شبه جمعه است یه حالی بده به رفقا ما هم از این نَسَخی در بیاییم
[QUOTE=Meysam Molaei;706815] نوشته اصلی توسط TO FAN با تمام قدرت هام باز حریف زندگی نمیشم گفتم که زده رو ریتم تلنمبه قرار مادرشو به عزاش بشونم الان به 4 سال پیشت میخندی 4 سال دیگه به الانت راهی که میری غلطه من به فنا میره کتفم بیشتر بمونم با سهی بحرف
به یاد آرتین عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر بجز از امشب و فردا شب و شبهای دگر سانگ تکست = فرت تکست آوا = فرت TEXTAVA@
[QUOTE=Soheil;706813] نوشته اصلی توسط Meysam Molaei شکست کاری؟ نوچ
[QUOTE=Soheil;706816] نوشته اصلی توسط TO FAN رو توام مجازی نظر دارم گمرو نقل نگیر میخام برم میلک کارت داره
نوشته اصلی توسط Milik چه آرزوها که داشتَم من و دیگر ندارم ... بیخی اغا نخواسیم شر مشر لوله کن همه شعراتو
[QUOTE=TO FAN;706821] نوشته اصلی توسط Soheil گمرو نقل نگیر میخام برم میلک کارت داره کم جق بزن نمره چشت افت کرده همش نقل اشتب میگیری
[QUOTE=TO FAN;706819] نوشته اصلی توسط Meysam Molaei الان به 4 سال پیشت میخندی 4 سال دیگه به الانت راهی که میری غلطه من به فنا میره کتفم بیشتر بمونم با سهی بحرف راه درست راه امام و شهداست
نوشته اصلی توسط Soheil بیخی اغا نخواسیم شر مشر لوله کن همه شعراتو
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 12 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن