Saber
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei گندش بزنن دو ساعت دارم روتوش میزنم کنترل اس نزدم به فنا رفت
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei گندش بزنن دو ساعت دارم روتوش میزنم کنترل اس نزدم به فنا رفت تو همیشه نقطه منفی رو نگاه میکنی حتما روتوشت بد بوده
Meysam Molaei
Meysam Molaei, Saber
بلوبری
زندگی یک جهنم است اگه دائم به نداشته هایت فکر کنی
نوشته اصلی توسط Saber حمید تو یادت نیست ، فیلم " غریبه " رو رامی کجا گذاشته بود !؟ سلام صابر جان , اینو یه تاپیک جدا زده بودم براش بعد پاکش کردم . الان خیلی وقته . متاسفانه فیلمش رو ندارم از دستم حذف شد , وگرنه آپ میکردم برای دوستان .
H A M I D, Meysam Molaei, Saber, Sahand.M
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei نه بابا اصل روتوش را زدم فقط گیج بازی در آوردم سیو نکردم به فنا رفت فدای سرت
ترجمه شد
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei مازی یاد چشمات مازی اون آلبوم ها را چیکار کنم گیر بیارم رفتم نبود موازی نفس های بی هدف یگانه بی اسم بابک جهانبخش شوک فرزاد فرزین شراره فرزاد فرزین داداش اینا یاب هستن پیدا میشن خودم دارمشون فقط یک نسخه
نوشته اصلی توسط Ramy سلام صابر جان , اینو یه تاپیک جدا زده بودم براش بعد پاکش کردم . الان خیلی وقته . متاسفانه فیلمش رو ندارم از دستم حذف شد , وگرنه آپ میکردم برای دوستان . آقایی . . . من تا چند روز دیگه آپش می کنم . . .
H A M I D, Meysam Molaei, Ramy, Sahand.M
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن