نوشته اصلی توسط Hadi @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] هی داش رمضان میگم غربت چطوره ؟ دلت تنگ نمیشه واسه ایران ؟ نمیخوای برگردی ؟ خدا رحم کنه وقتی که میری بیرون تو ج اینو بده تفره نرو ...البته منم جای تو بودم هیچ وقت برنمیگشتم مگه کوسخلم موطلایی ارو ول کنم بیام آخوند ببینم
نوشته اصلی توسط Hadi @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] هی داش رمضان میگم غربت چطوره ؟ دلت تنگ نمیشه واسه ایران ؟ نمیخوای برگردی ؟ خدا رحم کنه وقتی که میری بیرون فعلا فکر برگشتن ندارم هروقت قسط داشتی میام
نوشته اصلی توسط Hadi تو ج اینو بده تفره نرو ...البته منم جای تو بودم هیچ وقت برنمیگشتم مگه کوسخلم موطلایی ارو ول کنم بیام آخوند ببینم قربون آدم چیزفهم
نوشته اصلی توسط Ramy فعلا فکر برگشتن ندارم هروقت قسط داشتی میام اول اینکه اون قسط که میگی مال پرداخت ماهیانه ست اون قصد ــــــــــــه عزیزم ...حالا تو پاشو بیا تا منم خونواده رو بردارم بیام به خواستگاریت
نوشته اصلی توسط Hadi اول اینکه اون قسط که میگی مال پرداخت ماهیانه ست اون قصد ــــــــــــه عزیزم ...حالا تو پاشو بیا تا منم خونواده رو بردارم بیام به خواستگاریت سوادمم نم کشیده
نوشته اصلی توسط Ramy سوادمم نم کشیده بله دیگه زبان مادری رو داری فراموش مکنی راستی یه خط سوئدی تایپ کن
نوشته اصلی توسط Hadi بله دیگه زبان مادری رو داری فراموش مکنی راستی یه خط سوئدی تایپ کن Hej! Jag heter Ramy och jag kom till Sverige för 5 år sen .
نوشته اصلی توسط Ramy Hej! Jag heter Ramy och jag kom till Sverige för 5 år sen . چی میگی ؟ ترجمه کن
نوشته اصلی توسط Hadi چی میگی ؟ ترجمه کن سلام ! اسم من رمی , و ۵ سال که سوئد اومدم.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن