من غریببببببببببببببببببببم
بی نصیبببببببببببببببببببببم
کو طبیبببببببببببببببببببببب بم
![]()
من غریببببببببببببببببببببم
بی نصیبببببببببببببببببببببم
کو طبیبببببببببببببببببببببب بم
![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
پیـرم
دلـم هَـمسنِ رویـم نیست
یک عُمر
در فَـرسودگی کم نیست ...![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
بیصدا به پات شکستم
دل به چشمای تو بستم
خط بزن تنهایامو
که به پای تو نشستم
![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
موتور
ساقی کجایی دقیقن کجایی
کار![]()
سلام
یه البوم ایرانی می خواستم دانلود کنم ولی همه ی روی use net هستند و بدون ریجیستر نمی شه دانلود کرد![]()
کسی هست که اکانت داشته باشه لینک دانلود بده البوم های خیلی خوبی می زاره
TNX
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][iTunes%20Plus%20AAC%20M4A].zip
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درود بابک جان !
دمت گرم برای آلبوم هایی که wav آپلود کردی !
آقا یه سوال از خدمتت داشتم : آهنگ " خونه " از " بابک بیات و ایرج جنتی عطایی و داریوش اقبالی " نسخه ی با کیفیت تری از نسخه هایی که کمپانی " کلتکس "
منتشر کرده و امیر flac زده نداره !؟
یعنی به نظر تو نسخه ای که توی آلبوم " سالِ 2000 " هست بهترین نسخه ای که تا الان از طرف کمپانی ها منتشر شده !؟
مثله چند تا کاری که از " داریوش و بابک بیات " از طرف اطرافیان بابک بیات ( احتمالا پسرش بامداد ) منتشر شد و کیفیت خیلی خوبی داشتن !؟
آهنگ " خونه " همون جور که احتمالا خودت می دونی داستان " دهشت ناکی " رو روایت می کنه . . .
و منی که الان نزدیک سه سالِ که با این قطعه آشنا شدم هر وقت که گوشش میدم تنم رو می لرزونه . . .![]()
ای خدا ، ای خنده ی مرموزِ مرگ آلود
با تو بیگانه ست دردا ناله های من
من تو را کافر، تو را منکر، تو را عاصی
کوری چشم تو این شیطان خدای من ...![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
![]()
دیوونه ای که عاشقه
اون عاشقی که مسته
تو عالم عبادتش یجور خداپرسته
![]()
خدایا
خدایا
این دل دیوونه رو از من نگیر
![]()
دلم از کینه و نفرت پوسید
برس ای عشق به فریاد دلم ...![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
![]()
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)