نوشته اصلی توسط S A D E G H شاشیدم رو کل بدنت 10 سال ریدم به هیکلت خلوار خلوار
نوشته اصلی توسط Hadi 10 سال ریدم به هیکلت خلوار خلوار اسپارتاک.وس با تمام یارانش به اندازه قدمتی که دارن کلهم برینن روت دست و جیغ و هوراااا
چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...
نوشته اصلی توسط S A D E G H اسپارتاک.وس با تمام یارانش به اندازه قدمتی که دارن کلهم برینن روت دست و جیغ و هوراااا حوصله ندارم تا تو حیاط برم توالت دهنتو باز کن من برینم توش توالت فرنگی من
نوشته اصلی توسط Hadi حوصله ندارم تا تو حیاط برم توالت دهنتو باز کن من برینم توش توالت فرنگی من یه لوله بذار در کیونت منتقل کن به دهن لامصبت حداقل بازیافت بشه اون گهت دیووووووووووووووثثثثثثثثث ث
نوشته اصلی توسط S A D E G H یه لوله بذار در کیونت منتقل کن به دهن لامصبت حداقل بازیافت بشه اون گهت دیووووووووووووووثثثثثثثثث ث میرینم تو نایلون پست میکنم برات بخوریش هیکلت درشت بشه پر از پروتئین و ویتامین
نوشته اصلی توسط Hadi میرینم تو نایلون پست میکنم برات بخوریش هیکلت درشت بشه پر از پروتئین و ویتامین چه کاریه بذار فریزر هر وقت گشنت شد بخورش ویتامین و پروتئین بدنت زیاد بشه پفیوووووووووووز
هادی و صادق ریدم تو هیکل جفتتون خوبه ؟ ببندین دیوثا
نوشته اصلی توسط S A D E G H چه کاریه بذار فریزر هر وقت گشنت شد بخورش ویتامین و پروتئین بدنت زیاد بشه پفیوووووووووووز فعلا بیا بشین روش بعدا میدم دستت یه ساک آبدار برام بزنی
نوشته اصلی توسط _Khashi_ هادی و صادق ریدم تو هیکل جفتتون خوبه ؟ ببندین دیوثا نوشته اصلی توسط Hadi فعلا بیا بشین روش بعدا میدم دستت یه ساک آبدار برام بزنی تو فعلا ساکتو بزن عموییی اونم مکزیکی پر تف
نوشته اصلی توسط _Khashi_ هادی و صادق ریدم تو هیکل جفتتون خوبه ؟ ببندین دیوثا توام برو بده ...
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 14 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 14 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن