گونتر گراس . . . اگه تونستید کتاب هاش رو به خونید . . . این مرد هزاران سال از ما جلو ترِ وقتی می گه :
01 - [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
02 - [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
03 - [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
04 - [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
05 - [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
06 - [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
07 - [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من رفتم بخوابمهر کی بیدار بود امشب یه دست هادی و صادق رو یه حولی بده ، دیوثا امشب چون ندادن خمارن
![]()
لوس و ننر گلاب پاش مثال ماشین آبپاش
خودشو دوباره لوس کرد پیرهن گلا رو خیس کرد
پیرهن گلا رو خیس کرد
برگ گلای خاکو برگای لچ آبو
این تن ترد و خیسو تو خوشگلا رئیسو
شستش و خیسشون کرد دوباره تمیزشون کرد
دوباره تمیزشون کرد
از سردی داره سبزه دلک و دلک میلرزه
چه حکمتی تو کاره که باغچه لاله زاره
که باغچه لاله زاره
عوض این که اونو بپاد نذاره حیوونی به چاد
از اینا که پیش روشه یه چیزی بده بپوشه
یه چیزی بده بپوشه
زشت بی ریخت لجباز لج میکنه بهش باز
بی ریخت بدقواره نم و نم و نم میباره
نم و نم و نم میباره
از سردی داره سبزه دلک و دلک میلرزه
چه حکمتی تو کاره که باغچه لاله زاره
که باغچه لاله زاره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط H A M I D : 06-14-2016 در ساعت 01:37 PM
زندگی یک جهنم است
اگه دائم به نداشته هایت فکر کنی
پیراهنت در باد تکان میخورد
این تنها پرچمی ست که دوستش دارم ...![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)