نوشته اصلی توسط K A M R A N قسمتت بود ببینی امان از قسمت پاکش کردم دیدم نقلی گرفتی ازش دیده بودم قبلا قر داره بسیار
نوشته اصلی توسط K A M R A N و ناز داره بسیار دستش سیاه خودش سفید چقد میمالن به خودشون
نوشته اصلی توسط Allaxa @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط Hadi : 06-28-2016 در ساعت 08:25 AM
دیوث چجور کمین کرده تو تاپیک چاوشی @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط Hadi سلام خواب بودم نوکرتم نمیدونم چرا هی میخوام تشکر بزنم دستم میره روی گزارش پست ببین میتونی یه کاری کنی بن شیم
نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست ندیدی جانم از غم ناشکیباست چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم به سر سودای آغوش تو دارم . . . به یاد روز ها را سپری میکنم پدر
Hadi
نوشته اصلی توسط Parsa8 ببین میتونی یه کاری کنی بن شیم میدونی که تورو دوست میدارم بیا مال تو هر چه دارم تا دنیا دنیا دنیاست خودمو به تو میسپارم دل که دلبری نداره همدم و همسری نداره تو قفس میمونه و میمیره مث کفتری که پری نداره
نوشته اصلی توسط Hadi لاشی
نوشته اصلی توسط Hadi میدونی که تورو دوست میدارم بیا مال تو هر چه دارم تا دنیا دنیا دنیاست خودمو به تو میسپارم دل که دلبری نداره همدم و همسری نداره تو قفس میمونه و میمیره مث کفتری که پری نداره
هادی دلقک انجمن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن