صفحه 1 از 49 12311 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 481

موضوع: بحث و چت روم موسیقیایی ◄◄◄ چقدر برای خرید آلبوم هزینه می کنید؟

حرفه ای

بحث و چت روم موسیقیایی ◄◄◄ چقدر برای خرید آلبوم هزینه می کنید؟

خب بازم بریم سر تاپیکهایی که جاش تو باران خیلی خالیه... قدیما از این تاپیکها زیاد داشتیم ولی مدتهاست که دیگه این جور تاپیکها تعطیل شده...

قراره اینجا درباره مباحث مختلف پیرامون موسیقی بحث و تبادل نظر کنیم... مباحثی که مطرح میشه از سطح مبتدی و مسائل ساده روز شروع میشه تا بحثهای جزئی و کاملا تخصصی...

توی تاپیک دو جور بحث داریم... یکی بحث عمومی که توی عنوان تاپیک هم وجود داره، این بحثها جنبه عمومی تر داره و هر یکی دو هفته یه بار بحث جدید ایجاد میشه... یکی دیگه هم بحثای دو یا چند نفره داریم که میتونه کنار اون موضوع اصلی به طور جداگانه دنبال بشه...

نکته آخر هم اینکه لطف کنید فقط و فقط مباحث موسیقی رو اینجا بحث کنید، بحثهای متفرقه جاش توی سایر تاپیکهاس... خدا رو شکر به اندازه کافی هم تاپیک داریم تو باران

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

اما بریم سراغ اولین بحث عمومی: چقدر برای خرید آلبوم هزینه می کنید؟

بیاید و بگید در ماه یا در سال (یا هر بازه دیگه ای) حدودا چقدر برای خرید آلبوم هزینه می کنید؟ کلا به این مقوله خرید و هزینه برای موسیقی اعتقادی دارید یا نه؟ اگه هزینه تخصیص میدید ترجیح میدید چه جوری باشه؟ یعنی خرید از بیپ تیونز و سایر سایتهای مشابه یا خرید آلبوم به صورت والتی یا دی جی پک؟ یا حتی هزینه برای خرید بلیط کنسرت؟

پ.ن: اصل این بحث موقعی که جام جهانی بود، تو تاپیک چت روم جام جهانی شروع شد ولی خب تحت تاثیر فوتبال و شرایط اون موقع هم محدود بود و هم زود ختم شد... احساس کردم جای بیشتر داره این بحث... دیگه خود دانید.
    ویرایش توسط vahid : 10-05-2014 در ساعت 12:31 AM

2. 16 کاربر مقابل از vahid عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    خرید آلبوم به صورت والتی یا دی جی پک
    یا حتی هزینه برای خرید بلیط کنسرت
    هر دو تاش ولی متاسفانه نه آلبومی اینجا میاد نه خبر کنسرتی

هزینه برای موسیقی اعتقادی دارید یا نه؟
    آره ولی نه هر نوع موسیقی
    کل هیجان و حال موسیقی همین البوم گرفتنشه
    شاید بشه گفت مثل جریان پی دی اف و کتاب !
    که به هیچ عنوان کار کتاب رو انجام نمیده و لذت خوندن به گرفتن کتاب و خوندن اون باشه

قدیم خیلی زیاد کاست میگرفتم
    الان فکر کنم سالی 2/3 البوم هم نشه

هرکه او بیدارتر پر دردتر....

4. 2 کاربر مقابل از mahdi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    به نام خدا
    من هیچ وقت آلبوم نخریدم
    فقط یادمه یه کاست از همایون شجریان خریدم، یه کنسرتم رفتم

6. 2 کاربر مقابل از sareh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    بحث خرید و قانون کپی رایت و هزینه برای محصولات فرهنگی یه چیزی فراتر از بحث پول داشتن ونداشتنه الان که وضعیت تورم رفته بالا پول یه ساندویچ با یه آلبوم در یه سطحه ولی باز انتخاب بین این دوتا اسنک پیروزه ...کلا تو جامعه ایرانی اولین جایی که هزینه ش حذف میشه بخش فرهنگیه...طرف نه کتاب میخونه نه روزنامه نه مجله چرا که اولین جایی برای صرفه جویی میرسه ذهنش قسمت فرهنگیشه چرا؟؟ چون نیاز درش ایجاد نشده نیاز به آگاهی که بخواد کتاب بخره نیاز به موسیقی خوب که براش هزینه کنه که این هزینه چرخه هنر زنده نگه داره که آثار بهتر تولید بشه ...جامعه ما عقب افتاده س بیشترین مشکلش همینه...مثلا وقتی میشه با امید جهان و امیرتتلو مشغول بود چه نیازی هست که حمایتش کرد؟این نشد یکی دیگه میاد جاش ما فقط دانلود میکنیم حتی کیفیتشم مهم نیست 128 خوبه از همینجا چرخه معیوب شروع میشه

8. 6 کاربر مقابل از Fanom عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

کاربر جدید
    من کلا شاید 4 5 تا آلبوم بیشتر نخریدم! آلبومای خواننده خوانده مورد علاقمو و یه چند تا آلبوم دیگه که خیلی قشنگ بوده از نظر خودم! از این به بعدم همین طور آلبوم خواننده مورد علاقم و آلبومی که خیلی به نظرم قشنگ باشه رو میخرم!! بقیه دانلود !! کنسرتم خیلی دوست دارم برم ولی با با این هزینه گرون کنسرتا بودجم نمیرسه!! ولی اگه خواننده مورد علاقم تو شهرمون کنسرت بده هرطوری شده میرم

10. 3 کاربر مقابل از a3del2 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Fanom نمایش پست ها
    بحث خرید و قانون کپی رایت و هزینه برای محصولات فرهنگی یه چیزی فراتر از بحث پول داشتن ونداشتنه الان که وضعیت تورم رفته بالا پول یه ساندویچ با یه آلبوم در یه سطحه ولی باز انتخاب بین این دوتا اسنک پیروزه ...کلا تو جامعه ایرانی اولین جایی که هزینه ش حذف میشه بخش فرهنگیه...طرف نه کتاب میخونه نه روزنامه نه مجله چرا که اولین جایی برای صرفه جویی میرسه ذهنش قسمت فرهنگیشه چرا؟؟ چون نیاز درش ایجاد نشده نیاز به آگاهی که بخواد کتاب بخره نیاز به موسیقی خوب که براش هزینه کنه که این هزینه چرخه هنر زنده نگه داره که آثار بهتر تولید بشه ...جامعه ما عقب افتاده س بیشترین مشکلش همینه...مثلا وقتی میشه با امید جهان و امیرتتلو مشغول بود چه نیازی هست که حمایتش کرد؟این نشد یکی دیگه میاد جاش ما فقط دانلود میکنیم حتی کیفیتشم مهم نیست 128 خوبه از همینجا چرخه معیوب شروع میشه
    ممنون

12. 3 کاربر مقابل از sareh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    من فقط البومای محسن چاوشی و سعید پور سعید رو میخرم.(والتی)

کنسرت هم نرفتم ولی اگه چاوشی کنسرت بده دوست دارم برم.

14. 2 کاربر مقابل از MaMaTiR عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    بین دوست و آشنا ها معروفم به این که پول خیلی بابت سی دی و موزیک حروم میکنم!!!! درصورتی که معتقدم آدم باید دنبال علاقش بره و اونجوری که دوس داره از زندگی لذت ببره...به غیر آثار استاد شجریان و همایون کار دیگه ای از داخل ایران نمیگیرم... کارای داریوش عزیز و شاهین رو از آیتونز میخرم(البته دوست و آشنایی که خارج بره یا داره میاد بهش سفارش میکنم البومی که بخوام برام بیارن) تاکید منم نسخه دیجی پک هست و قاب شیشه ای که البته مرغوب نمیسازن..چند البوم اونوری دارم کیفیت ساختش وحشتناکه! اما اینجا به نظرم هنر و هنرمند رو بی ارزش کردن و تو یه پاکت سی دی میندازن و سرهر بقالی واسه فروش میزارن(البته منظورم هنرمند واقعی ) کنسرت هم تقریبا سالی یه بار میرم که آخرین همایون جان بود
    ویرایش توسط SaSan69 : 10-05-2014 در ساعت 01:32 AM

16. 2 کاربر مقابل از SaSan69 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه حرفه ای
    فکر کنم بحث خرید آلبوم برای خیلی ها بحث بی مفهومیه ---

اصلا با خرید آلبوم موسیقی آشنا نیستند و فروشگاه های فروش محصولات موسیقی مثل دفتر آژانس هواپیمائی می مونه براشون---

که هر روز از مقابلش رد می شن و فقط پوسترهای رنگارنگش را می بینند ---

یکی از دوستان بالا حرف خیلی خوبی زد ---

اولین بخشی که در شرایط مشکلات مالی قیدش زده میشه --- بخش فرهنگیه ---

خیلی از مردم ما که موسیقی می شنوند --- کل موسیقی را در فلش متصل به ضبط ماشینشون یا فولدر موسیقی داخل پی سی یا موبایلشون می دونند ---

ایراد از مردم نیست --- مشکل آشنا نکردنشون با محصول فرهنگی هست ---

خیلی بحث ریشه ای میشه ---

ولی فکر کنم والتی کردن کارها برای کاهش قیمت هر چند ارزش معنوی موسیقی را کم می کنه ---

ولی باعث میشه کم کم عده ای یاد بگیرند که برای موسیقی هم مثل خوراک و پوشاک و ... باید هزینه پرداخت کنند ---

18. 3 کاربر مقابل از azamusic عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    منم تا حدود زیادی با وحید موافقم... یه چیزی رو خودم به عینه دیدم...
    تو دو سه تا از شهرهای کوچیک که برای مسافرت رفته بودم (و جایی که محل خدمتم بود) به عینه دیدم کلا چیزی به نام سی دی اوریجینال وجود نداره... نه فقط موسیقی، فیلم و نرم افزار هم اوریجینال وجود نداشت...
    حالا جاهایی که یه کم اوضاعشون بهتر بود فروشنده کافی نت یا ویدیو کلوپ یه دونه سی دی اوریجینال داشت، هر کی میومد براش رایت میزد!
    جالبه یه بار هم که سر کلاس (موقع خدمت ) بحث موسیقی با دانش آموزا مطرح شد (نرم افزار audition بهشون درس میدادم)، هیچکدوم نمیدونستن خواننده هایی مثل یگانه و پاشایی و اصحابی و چاووشی و امثالهم مجازن!! فکر می کردن اینا جزو خواننده های غیرمجازن!!

حتی توی شهرهای بزرگ هم این داستان تا حدودی وجود داره... هنوز خیلی ها اصلا نمیدونن که موسیقی هم مثل کتاب باید براش پول داده بشه... فکر می کنن موسیقی رو باید با هزار تومن بزنن روی فلش! بحث بی فرهنگی نیست، بحث در وهله اول به نظرم عدم آگاهیه...
    البته اینکه اولین هزینه ای که از سبد حذف میشه، هزینه فرهنگی جای تاسف داره و در اینکه وجود داره هیچ شکی نیست...

اینکه توی ایران آلبومها به صورت والتی با بسته بندی های بی کیفیت و اطلاعات ناقص و توی سوپرمارکت ها توزیع میشه، درسته ظاهر خیلی بدی داره، ولی جنبه مثبت هم داره... همون طور که وحید گفت اینجوری فروش آلبومهای اصل بالاتر میره...

20. 2 کاربر مقابل از vahid عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 1 از 49 12311 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)